Lⁿbeck Ferry Port

kaart
 • Lubeck
  Vergelijk tijden en prijzen voor Lubeck

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Lubeck
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Lubeck
  Ontdek veerboten van en naar Lubeck

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Lⁿbeck veerboten boeken Ferrysavers, maar we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Maar met Ferrysavers je kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen van Travemunde , net ten noorden van Lⁿbeck stad, evenals de nabijgelegen havens van Kiel en Rostock waar u kunt reizen naar Zweden, Noorwegen, Litouwen en Finland, met behulp van onze real-time vergelijking motor boven, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte vinden koopje overtocht.

ligt in het noorden van Duitsland, Lⁿbeck is een UNESCO World Heritage Site, evenals ΘΘn van de belangrijkste havens van het land. Kinderen en volwassenen zullen genieten van Lⁿbeck want het is de belangrijkste-marsepein producerende stad in de wereld

Er zijn veel plaatsen om te bezoeken in deze Duitse stad!; Lⁿbecker Rathaus (stadhuis), Saint Catherine Church, de Huxstrase en de Fleischhauerstrase zijn slechts vier van de vele gebouwen, monumenten en straten die zijn immens populair bij de lokale bevolking en toeristen. Een fantastische dag zou zijn om de mooie badplaats met zijn prachtige uitzicht op de Baltische Zee.

Lubeck Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen