Brunsbuttel Ferry Port

kaart
 • Brunsbüttel
  Vergelijk tijden en prijzen voor Brunsbüttel

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Brunsbüttel
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Brunsbüttel
  Ontdek veerboten van en naar Brunsbüttel

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u gemakkelijk boeken goedkope Brunsbuttel veerboten.

Met behulp van Ferrysavers je kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen en vergelijk de prijzen, kunt u uw zoekopdracht ook filteren op basis van de route, de tijd en de operator, zodat u in staat om uw perfecte koopje overtocht te vinden zijn.

ligt aan de monding van de rivier de Elbe, Cuxhaven is een grote en belangrijke stad, maar met een rustige, kleine stad voelen. Schloss Ritzebuettel is één van de belangrijkste attracties in de stad, het is een klein kasteel-achtig gebouw in de buurt van de Nordersteinstra Ae winkelgebied van Cuxhaven. Naast mooie stranden en de Tweede Wereldoorlog luchtschip hangars om ontdekt te worden, de stad is ook perfect voor een sport genaamd wadlopen, dat is een geweldige workout, evenals een veel plezier. Cuxhaven is vrij van pompen nachtclubs en gek nachtleven, en is meer van een stad aan als je rust, rust te komen en een stukje van de oude-stijl Duitsland.

Brunsbüttel Kaart

Bekijk map

Havenadres

Elb Link

Zum Elbdeich, Brunsbüttel, 25541, Germany