Civitanova Ferry Port

kaart
 • Civitanova
  Vergelijk tijden en prijzen voor Civitanova

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Civitanova
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Civitanova
  Ontdek veerboten van en naar Civitanova

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Civitanova veerboten boeken Ferrysavers, maar we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Het gebruik Ferrysavers je kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen van de nabijgelegen havens van Ancona en Pescara , en kan de prijzen van de veerboten te vergelijken met Italiδ, Kroatiδ en Griekenland met behulp van onze real-time prijsvergelijking motor boven, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Minder dan 30 mijl ten zuid-oosten van de Italiaanse haven van Ancona, Civitanova is een populaire en aangename badplaats in Italiδ. Met een mooi stuk van de promenade naar het zuiden van de stad, en een aantal prachtige stranden in de hele regio, de stad is een van de mooiste in het land. Er is veel te zien op het eiland; Piazza XX Settembre is een straat waar je je kunt winkelen 'til you drop, of gewoon venster winkel totdat de inhoud van uw hart. De stad is vol van parken en openbare ruimtes, evenals verschillende galeries dat in de moderne Italiaanse kunst vandaag de dag een aantal van de beste werken te laten zien. Civitanova is een hotspot voor het winkelend publiek overal -. Het is het centrum van de Italiaanse schoenenindustrie

Civitanova Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen