Ceuta Ferry Port

kaart
 • Ceuta
  Vergelijk tijden en prijzen voor Ceuta

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Ceuta
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Ceuta
  Ontdek veerboten van en naar Ceuta

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ceuta Routes

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope veerboot van Ceuta boeken Algeciras in Spanje of u kunt de prijzen van alle ferries naar het vasteland van Spanje vergelijken door de operator en route met behulp van onze vergelijking motor boven.

Hier vind je informatie over goedkope Ceuta veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Ceuta haven dateert uit de 5e eeuw voor Christus en heeft een lange en bewogen geschiedenis. Vandaag de dag, Ceuta haven blijft onder het Spaans en het gezag van de EU en is een zeer drukke haven met overtochten vertrekken elk uur.

Ceuta ligt aan de zuidelijke kust van de Straat van Gibraltar in de Middellandse Zee. Ceuta heeft een zeer aangenaam klimaat met 300 dagen zon per jaar, waardoor het een ideale vakantiebestemming elk moment van het jaar maakt. Ceuta biedt een schat aan activiteiten, historische bezienswaardigheden en ontspannende resorts op slechts een steenworp afstand van de Ceuta haven. Samen met Mellila veerhaven , Ceuta is een ideale uitvalsbasis naar Marokko te ontdekken.

Ceuta Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Muelle Cañonero Dato, s/n, C.P. 51001, Spain

FRS

Estación Maritima Ceuta, 51002 Ceuta, Spain

Trasmediterranea

Muelle Cañonero Dato, s/n, C.P. 51001, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen