Algeciras Ceuta Ferry

kaart
  • Algeciras naar Ceuta
    Vergelijk tijden en prijzen voor Algeciras naar Ceuta

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Algeciras naar Ceuta
    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Algeciras Information

Algeciras is een havenstad in het zuiden van Spanje, gelegen aan de Rio de la Miel iets ten noorden van Tarifa, uitgestrekte rond de andere kant van de baai naar Gibraltar.

In de afgelopen jaren de haven van Algeciras is een belangrijke toeristische bestemming, met populaire dagtochten naar Tarifa om de vogeltrek te zien en Gibraltar naar unieke bezienswaardigheden van het gebied en de culturele mix zien te worden. Uitstapjes naar de baai van Algeciras op whale watching excursies zijn ook populair, zoals het nemen van een trein naar Ronda, die u voert langs een aantal van de mooiste traditionele witte dorpen in het geheel van Andalusiδ. Deze omvatten Castellar de la Frontera -. Een intrigerende dorp gevestigd in een kasteel


Ceuta Information

Ceuta haven dateert uit de 5e eeuw voor Christus en heeft een lange en tumultueuze geschiedenis. Vandaag de dag, Ceuta haven blijft onder het Spaans en het gezag van de EU en is een zeer drukke haven met overtochten vertrekken elk uur.

Ceuta ligt aan de zuidelijke kust van de Straat van Gibraltar in de Middellandse Zee. Ceuta heeft een zeer aangenaam klimaat met 300 dagen zon per jaar, waardoor het een ideale vakantiebestemming elk moment van het jaar maakt. Ceuta biedt een schat aan activiteiten, historische bezienswaardigheden en ontspannende resorts op slechts een steenworp afstand van de Ceuta haven. Samen met Mellila veerhaven , Ceuta is een ideale uitvalsbasis naar Marokko te ontdekken.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen