Ceuta Algeciras Ferry

kaart
 • Ceuta naar Algeciras
  Vergelijk tijden en prijzen voor Ceuta naar Algeciras

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Ceuta naar Algeciras
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 10-overtochten dagelijks
  1 uur
  Geef prijs aan
 • 5-overtochten dagelijks
  1 uur
  Geef prijs aan
 • 5-overtochten dagelijks
  1 uur 10 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Pozzallo - Valletta
  1-overtochten dagelijks
  1 uur 45 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Ceuta naar Algeciras veerboten hier met Ferrysavers. De Ceuta naar Algeciras ferry route wordt beheerd door 3 ferrymaatschappijen, Balearia, FRS en Trasmediterranea en is een binnenlandse lijn in Spanje. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Ceuta naar Algeciras te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Tanger-Ville naar Tarifa om u te helpen komen in Algeciras ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal .

Welke ferrymaatschappij u ook kiest, u moderne faciliteiten en een hoog niveau van comfort aan boord van uw Ceuta naar Algeciras veerboot vinden. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Balearia, FRS en Trasmediterranea en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Ceuta en Algeciras.

Speciale aanbieding

Ceuta Information

Ceuta haven dateert uit de 5e eeuw voor Christus en heeft een lange en bewogen geschiedenis. Vandaag de dag, Ceuta haven blijft onder het Spaans en het gezag van de EU en is een zeer drukke haven met overtochten vertrekken elk uur.

Ceuta ligt aan de zuidelijke kust van de Straat van Gibraltar in de Middellandse Zee. Ceuta heeft een zeer aangenaam klimaat met 300 dagen zon per jaar, waardoor het een ideale vakantiebestemming elk moment van het jaar maakt. Ceuta biedt een schat aan activiteiten, historische bezienswaardigheden en ontspannende resorts op slechts een steenworp afstand van de Ceuta haven. Samen met Mellila veerhaven , Ceuta is een ideale uitvalsbasis naar Marokko te ontdekken.


Algeciras Information

Algeciras is een havenstad in het zuiden van Spanje, gelegen aan de Rio de la Miel iets ten noorden van Tarifa, uitgestrekte rond de andere kant van de baai naar Gibraltar.

In de afgelopen jaren de haven van Algeciras is een belangrijke toeristische bestemming, met populaire dagtochten naar Tarifa om de vogeltrek te zien en Gibraltar naar unieke bezienswaardigheden van het gebied en de culturele mix zien te worden. Uitstapjes naar de baai van Algeciras op whale watching excursies zijn ook populair, zoals het nemen van een trein naar Ronda, die u voert langs een aantal van de mooiste traditionele witte dorpen in het geheel van Andalusië. Deze omvatten Castellar de la Frontera -. Een intrigerende dorp gevestigd in een kasteel