Cagliari Ferry Port

kaart
 • Cagliari
  Vergelijk tijden en prijzen voor Cagliari

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Cagliari
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Cagliari
  Ontdek veerboten van en naar Cagliari

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Cagliari Routes

 • Arbatax tot Cagliari / Cagliari tot Arbatax
  3 overtochten per week
  5 uur
 • Civitavecchia tot Cagliari / Cagliari tot Civitavecchia
  4 overtochten per week
  13 uur
 • Napels tot Cagliari / Cagliari tot Napels
  1-overtochten dagelijks
  14 uur 30 min
 • Palermo tot Cagliari / Cagliari tot Palermo
  2 overtochten per week
  13 uur
 • Salerno tot Cagliari / Cagliari tot Salerno
  2 overtochten per week
  17 uur

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope Cagliari veerboot naar Arbatax , Civitavecchia , Napels , Palermo en Trapani met Ferrysavers, of gebruik de real tijd prijsvergelijkingssysteem om te zoeken naar goedkope veerboten naar Italië en Sicilië.

 • Gebruik Ferrysavers kunt u veilig boek een Cagliari veerboot naar Civitavecchia, Napels, Palermo en Trapani met Tirrenia di Navigazione

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Cagliari veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Cagliari is de hoofdstad van Sardinië, en wordt gedomineerd door Castello, de oude stad, dat ligt op een heuvel met uitzicht op de moderne wijken. Algemeen bekend om de Sardiniërs als 'The City of Sun', de belangrijkste Poetto Beach Cagliari strekt zich uit over 13 km met fijn wit zand en warme, heldere water dat is geweldig om te ontspannen, sporten zoals beachvolleybal, kite-surfen op de Italiaanse golven, of kijken naar de vissers komen om hun vangst te nemen om de dagelijkse vismarkt waar heerlijke verse vis en zeevruchten kan worden gekocht voor zeer redelijke prijzen.

Als de geschiedenis u interesseert, dan zijn er verschillende open lucht archeologische sites waar je kunt kijken naar de artefacten die dateren uit de steentijd dateren. Als de natuur en dieren in het wild is meer uw kopje thee, dan is een bezoek aan de vijver van Molentargius is een echte aanrader! - dit is de beste plek om flamingo's in heel Europa te zien

Cagliari Kaart

Bekijk map

Havenadres

Gruppo Grendi

Loc. Porto Canale, Viale Pula, 09100 Cagliari, Sardinia, Italy

Tirrenia di Navigazione

Molo Sanità Stazione Marittima, Porto di Cagliari, 09125 Cagliari, Sardinia, Italy