Arbatax Ferry Port

kaart
 • Arbatax
  Vergelijk tijden en prijzen voor Arbatax

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Arbatax
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Arbatax
  Ontdek veerboten van en naar Arbatax

  Vind de beste tarieven op AFerry

Arbatax Routes

 • Civitavecchia tot Arbatax / Arbatax tot Civitavecchia
  2 overtochten per week
  9 uur

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope Arbatax veerboot naar Civitavecchia of Genua met Ferrysavers, of gebruik de real-time prijsvergelijking motor om te zoeken naar goedkope veerboten naar Italiδ of Sardiniδ.

Vind nuttige informatie over goedkope Arbatax veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Deze Italiaanse stad is een drukke Sardijnse vissersdorp gelegen in de buurt van de Tyrreense Zee, ongeveer 3 mijl ten westen van de stad Tortoli. Arbatax is het best bekend om zijn geweldige `fondali' - onderwater riffen die zijn een echte favoriet bij snorkelaars en zitten vol met exotische en kleurrijke planten en zeedieren

Vogelliefhebbers zullen ook genieten van het hier.; ornithologen komen hier aan de ongelooflijke waaier van aviaire dieren in het wild bekijken, en tientallen zeldzame Europese vogels gespot kunnen worden op dit prachtige eiland als je kijkt hard genoeg. Hoewel de stad heeft wel een aantal fantastische restaurants, vele raden `S'Orroali Manna' in de nabijgelegen stad van Villanova Strisalli een paar mijl ten westen van Arbatax. Het serveert ongelooflijke vleesgerechten als geroosterd varkensvlees en ham, en heeft zelfs een paar kleine kamers om te verblijven in.

Arbatax Kaart

Bekijk map

Havenadres

Tirrenia di Navigazione

Piazzale Scogli Rossi, I 08041 Arbatax, Sardinia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen