Alstrafikken

Alstrafikken
kaart
 • Alstrafikken
  Alstrafikken

  Boek uw overtocht met Alstrafikken

 • Alstrafikken
  Alstrafikken

  Boek uw overtocht met Alstrafikken

 • Alstrafikken
  Alstrafikken

  Boek uw overtocht met Alstrafikken

Alstrafikken exploiteerde een veerdienst tussen Fynshav en Bojden in Denemarken. Alstrafikken veranderde hun naam in Alsfaergen in oktober 2010, maar u kunt nog steeds Veerboot naar Bojden met Alsfaergen gebruik Ferrysavers.com.

Voor alternatieve koopje veerboten in Demark, gebruik de real-time vergelijking motor boven, waar u veerboten route, de tijd en de exploitant kunnen vergelijken met het oog op de perfecte ferry deal voor uw reis te vinden.

Overzicht

Check-in informatie

De check-in sluit 15 min. voor de geplande vertrektijd.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Alstrafikken Routes

  Het Alsfaergen (Alstrafikken) is dagelijks en er zijn tot 13 afvaarten per dag tijdens de piek zomermaanden. De gemiddelde vaartijd is 50 minuten. Passagiers wordt geadviseerd dat de laatste check-in is 15 minuten voor vertrek.

  Huisdieren aan boord Alstrafikken veerboten

  U kunt uw hond of kat te boeken aan boord van een Alstrafikken ferry met Ferrysavers.nl. Alstrafikken biedt aan boord accommodatie voor huisdieren op hun schepen, waar huisdieren moeten verblijven. Dit geldt niet voor blindengeleidehonden.

  Let op dat u uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen