Alderney Ferry Port

kaart
 • Alderney
  Vergelijk tijden en prijzen voor Alderney

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Alderney
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Alderney
  Ontdek veerboten van en naar Alderney

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om Alderney ferries met Ferrysavers boeken, echter, werken we hard om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Als alternatief, met Ferrysavers je kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen van de andere Channel Island havens van Jersey en Guernsey , en je kunt de prijzen van de veerboten vergelijken de Kanaaleilanden, Engeland en Frankrijk met behulp van onze real-time prijsvergelijking motor boven, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

De meest noordelijke van de Kanaaleilanden, Alderney ligt op slechts 16 kilometer van de kust van het vasteland van Frankrijk en 97 km van het Engeland. Zoals Alderney is het dichtst van de Kanaaleilanden naar Frankrijk is het thuis van een betoverende culturele mix, eveneens onder invloed van beide naties. Het landschap van Alderney is robuust maar toch mooi, met steile dubbelzijdig kliffen verstoord door mooie zandstranden en duinen langs de kust.

Alderney heeft vermeden massatoerisme, ondanks de nabijheid van Frankrijk, en bieden travllers een ontspannen ervaring. De steden van Alderney, zoals de hoofdstad St Anne's, hoewel klein hebben een levendige uitstraling met felgekleurde huizen en straten met kinderkopjes; bezoekers van het eiland kan de gastvrije vriendelijke karakter van de eilandbewoners ervaren terwijl u geniet van de vele dingen Alderney te bieden heeft, waaronder een verrassend bruisend nachtleven in de vele gezellige pubs, vooral in de zomer maanden.

Alderney Kaart

Bekijk map

Havenadres

Manche Iles Express

Alderney, , Channel Islands GY9 3XT, Un ited Kingdom

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen