Al Hoceima Ferry Port

kaart
 • al Hoceima
  Vergelijk tijden en prijzen voor al Hoceima

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • al Hoceima
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • al Hoceima
  Ontdek veerboten van en naar al Hoceima

  Vind de beste tarieven op AFerry

al Hoceima Routes

 • Motril tot Al Hoceima / Al Hoceima tot Motril
  2 overtochten per week
  8 uur 30 min

Speciale aanbieding

Met Ferrysavers u kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen van de nabijgelegen havens van Melilla , Cueta of Nador , en vergelijk de prijzen voor veerdiensten naar Marokko en Spanje met behulp van boven onze real-time prijsvergelijking engine, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator vind uw perfecte koopje overtocht.

De naam Al Hoceima komt van het Spaanse woord Al Hoceima die lavendel betekent. Deze plaats is zeer populair onder zowel de Marokkanen en Europese toeristen om zijn mooie stranden en lekkere vis.

Al Hoceima ligt in het centrum van het Rifgebergte in Marokko, is vooral een badplaats langs de noordkust van Afrika . In tegenstelling tot veel Marokkaanse steden, Al Hoceima lijkt heel erg op een oude Spaanse stad, zoals de Spaanse de nederzetting gemaakt. Veel van de mensen die leven in Al Hoceima wonen ook een Spaanse manier van leven; zoals elke Spaanse stad, de inwoners neem siδsta (middagdutje) halverwege de dag, en neem paseos (lang, luie middag wandelingen) door de belangrijkste stad, die in hoge mate wordt be∩nvloed door de historische Spaanse architectuur. Playa Quemado is het belangrijkste strand in de stad, gelegen tussen twee dramatische kliffen, en is perfect voor een ontspannen middag bij het water.

Al Hoceima havenfaciliteiten

De haven van Al Hoceima is gelegen in het oosten van de stad op Al Hoceima Bay, de haven ligt op korte afstand van de stad maar ook als rij-afstand van de steden van Tetouan en Nador. Een kleine haven, Al Hoceima is altijd vol van veerboten en vissersboten en de haven haven is er een bruisende vismarkt, evenals een kade gewijd aan de Royal Navy.

Al Hoceima baai heeft ook crystal heldere water waar je een grote verscheidenheid aan soorten dolfijnen die zwemmen rond de baai kan zien. Boten nemen vaak toeristen uit om de dolfijnen te bekijken. de haven van Al Hoceima Een bezoek is een leuke en ontspannende ervaring met een verscheidenheid aan attracties en adembenemende avonturen. Ook al is het niet een poort voor commercieel verkeer, is het belangrijk om de toeristische sector en de economie van de stad. De natuurlijke omgeving en de prachtige wateren van de baai maakt het Al Hociema haven een van de meest pittoreske havens in Marokko.

al Hoceima Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen