Zeebrugge Hull Ferry

kaart
 • Zeebrugge naar Hull
  Vergelijk tijden en prijzen voor Zeebrugge naar Hull

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Zeebrugge naar Hull
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 6 overtochten per week
  13 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Snel een goedkope Zeebrugge naar Hull veerboten hier met Ferrysavers. De Zeebrugge naar Hull ferry route wordt uitsluitend verzorgd door P&O Ferries biedt een nuttig verbinding van België naar Engeland. Ferrysavers alle prijzen en tijden voor Zeebrugge naar Hull te vergelijken met helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met IJmuiden naar Newcastle en Rotterdam Europoort naar Hull te helpen je aankomt in Engeland ontspannen en verfrist, wetende dat je hebt een geweldige deal.

Zeebrugge naar Hull ferries met P&O Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor P&O Ferries en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Zeebrugge en Hull.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Zeebrugge - Hull

  Auto + 2
  Reizen: dinsdag 2 juni 2020
  vanaf: € 380
  P&O Ferries

Speciale aanbieding

Zeebrugge Informatie

Zeebrugge haven is verbonden met Brugge door een 7,5 mijl kanaal en is zeer dicht bij het mondaine Knokke en het schilderachtige dorp Lissewege. Zeebrugge haven gemakkelijk bereikbaar via de N34, N9 en de E40 uit Duinkerke (Dunkerque) en Calais en ook van Antwerpen, Knokke en Nederland. Volg de borden naar de haven.

Op de Zeebrugge zee, stranden, hotels en cafés geven toeristen een warm welkom. Zeebrugge groothandel in vis markt is een van de grootste in zijn soort in Europa. Zeebrugge is natuurlijk een populaire bestemming voor degenen die willen Brugge, één van Europa's mooiste steden te bezoeken.


Hull Informatie

De Hull ferry haven ligt aan de rivier de Humber en is ongeveer 25 mijl van de monding en de Noordzee. De stad Hull is gelegen in de East Riding of Yorkshire, en is één van de grootste steden van de provincie. Hull was de parlementaire zetel van William Wilberforce, die in beweging zet de gebeurtenissen die leiden tot de afschaffing van de slavenhandel in Groot-Brittannië. Onder de bezienswaardigheden van de stad zijn het KC Stadium en Hull Truck theater, evenals een aantal grote winkelcentra, en mijlen van de industrie langs de oevers.