Zante (Zakynthos) Ferry Port

kaart
 • Zante (Zakynthos)
  Vergelijk tijden en prijzen voor Zante (Zakynthos)

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Zante (Zakynthos)
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Zante (Zakynthos)
  Ontdek veerboten van en naar Zante (Zakynthos)

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Direct boek een goedkope ferry overtocht van Zante (Zakynthos) naar de Griekse eilanden van Paxi en Corfu en Italiδ met Ferrysavers.

 • Op Ferrysavers kunt u eenvoudig en veilig boeken een kruising veerboot tussen Zakynthos en Paxi en Brindisi met European Sealines
 • Of veerboten tussen Zakynthos en Brindisi en van Zakynthos naar Corfu (alleen enkele reis) van Agoudimos Lines

Zoek de meest recente informatie over goedkope Zante veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Zante is de hoofdstad van het eiland Zante, officieel bekend als Zakynthos. Een van de grootste van de Griekse eilanden, heeft het veel een beroep doen op de toerist die de essentiδle ingrediδnten van de zon, zand en een bruisend nachtleven en een breed scala aan resorts. Het is geschiedenis gaat terug in de beklijvende poδzie van Homer en zijn huidige is zo levendig als de weelderige mediterrane vegetatie. Van bijzonder belang zijn de betoverende Blue Caves, bereikbaar via een boottocht van vele steden rond de haven, en de iconische scheepswrak dat een kenmerk van vele Griekse toeristische campagnes is geworden.

Zante is ook populair dankzij de het nachtleven van Laganas en als gevolg van de stranden, waaronder enkele die uitstekend geschikt voor watersport. Misschien is de beste pareltjes van het eiland, echter, behouden zich voor de toerist die bereid is om een beetje te worden avontuurlijk en dwalen buiten de gebaande paden om de rijke schoonheid die het eiland te bieden heeft.

Zante (Zakynthos) Kaart

Bekijk map

Havenadres

European Sealines

Lomvardou, Zakinthos 291 00, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen