Zadar Ferry Port

kaart
 • Zadar
  Vergelijk tijden en prijzen voor Zadar

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Zadar
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Zadar
  Ontdek veerboten van en naar Zadar

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope Zadar ferry boeken naar Italiδ, of u kunt Zadar ferry overtocht prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven.

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Zadar veerboten, waaronder ticket prijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers

De veerboot haven van Zadar (Zara in het Italiaans) is aan de westkant van de stad en heeft een aantal voorzieningen voor de passagiers. Zadar haven ligt dicht bij het centrum van de stad, en er is een busdienst die reist door Zadar.

De belangrijkste attractie van Zadar is het Forum Romanum dat, hoewel misschien niet zo groot of zo populair als het origineel te zijn in Rome, is het nog steeds een bezoek waard. Een paar interessante bezienswaardigheden zijn de Groet aan de zon en de zee Organ tentoonstellingen die uniek zijn voor de stad Zadar zijn.

De stad is ook bekend om de enorme scala aan activiteiten die u kunt deelnemen aan op de eiland; zeilen, duiken, raften, canyon wandelen, bergbeklimmen, jeep rijden, speleologie, paragliding, tennis en volleybal zijn slechts een paar van de dingen die je kunt doen als u dat wenst zal zijn. Misschien na het sporten een lange dag kun je achterover leunen en genieten van een glas van de beroemde Maraschino likeur die is gemaakt in Zadar.

Zadar Kaart

Bekijk map

Havenadres

Jadrolinija

Gazenica cesta, 23 000, Croatia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen