Pesaro Ferry Port

kaart
 • Pesaro
  Vergelijk tijden en prijzen voor Pesaro

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Pesaro
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Pesaro
  Ontdek veerboten van en naar Pesaro

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope Pesaro ferry overtocht naar Kroatiδ met Ferrysavers, met inbegrip van veerboten naar Losinj en Zadar .

 • met ferrysavers.nl u veilig kunt boeken een Pesaro veerboot naar Losinj (Lussino in het Italiaans) en Zadar (Zara in het Italiaans ) met Emilia Romagna Lines

Zoek de meest recente informatie over goedkope Pesaro veerboten, waaronder ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

ligt aan de Italiaanse Adriatische kust, Pesaro is vol van ongelooflijke architectuur en wordt omringd door een groot toch intens geschiedenis vanaf de Romeinse tijd. Sommige van Pesaro prachtige gebouwen zijn het hertogelijk paleis, de Romaanse kathedraal basiliek en het kasteel Rocca Constanza, die allemaal open voor bezoekers en een perfecte gelegenheid om een aantal prachtige foto's te maken en mensen te laten zien terug naar huis wat ze missen zijn! Als architectuur of historische sites is niet voor u dan Pesaro is ook de thuisbasis van de Adriatische Sports Arena, de derde grootste indoor arena in Italiδ, waar u tickets kunt boeken naar een prachtige opera voorstelling te zien, een moderne pop of rock concert of, meestal, een Italiaanse sportwedstrijd waar de sfeer elektrische zal zijn!

Er zijn veel veerboten naar Pesaro komen in de Pesaro haven, evenals vele veerboten naar Kroatiδ vertrekken vanaf hier ook. De veerboot haven van Pesaro kan worden gevonden in het noorden van de stad en hoewel het aan de rand van de belangrijkste stad, zijn er vele voorzieningen, zoals een restaurants en winkels rond het havengebied Pesaro, en een uitstekende busdienst dat alles goed gaat rond de stad.

Pesaro Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen