Yarmouth Nova Scotia Ferry Port

kaart
 • Yarmouth Nova Scotia
  Vergelijk tijden en prijzen voor Yarmouth Nova Scotia

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Yarmouth Nova Scotia
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Yarmouth Nova Scotia
  Ontdek veerboten van en naar Yarmouth Nova Scotia

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u gemakkelijk vinden van uw ideale goedkope Nova Star Cruises veerboot tussen Portland Maine en Yarmouth, Nova Scotia, gebruik maken van onze real-time prijsvergelijking motor om te zoeken naar goedkope veerboten.

Over Yarmouth Nova Scotia

Yarmouth is gelegen op de zuidwestelijke hoek van de provincie. De stad staat bekend als de grootste visgronden. Het heeft de hoogste kreeft vangsten in de wereld.

Yarmouth Nova Scotia havenfaciliteiten

De haven van Yarmouth bevindt zich aan de zuidwestelijke puntje van Nova Scotia, Canada. Het is de eerste veilige haven van bestemming van de Amerikaanse oostkust en ΘΘn van de vier havens van binnenkomst naar Nova Scotia voor internationale schepen. De haven ligt aan de oostkant van de haven Yarmouth, op het zuid-west hoek van de provincie Nova Scotia, aan de ingang van de baai van Fundy. . Raad van Nova Star Cruises


Kennismaking met Yarmouth Nova Scotia - U kunt een grote verscheidenheid aan unieke eetgelegenheden, een casino, een spa, live entertainment en nog veel meer zijn allemaal onderdeel van de cruise-ervaring op te vinden

U kunt Yarmouth bereiken vanaf Anapolis Valley via Highway 101, die de westkant van Nova Scotia naar beneden loopt. De rit duurt ongeveer 2,5 uur met de auto. Highway 103 loopt langs de oostkant van Nova Scotia van Halifax, duurt ongeveer 3,5 uur met de auto.

Yarmouth Nova Scotia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Northumberland & Bay Ferries

58 Water street Yarmouth,, NS B5A 1L3, Canada

Nova Star Cruises

58 Water Street, Yarmouth , NS B5A 1K9, Canada

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen