Portland Maine Ferry Port

kaart
 • Portland Maine
  Vergelijk tijden en prijzen voor Portland Maine

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Portland Maine
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Portland Maine
  Ontdek veerboten van en naar Portland Maine

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u gemakkelijk vinden van uw ideale goedkope Nova Star Cruises veerboot tussen Portland Maine en Yarmouth, Nova Scotia , gebruik maken van onze real-time prijsvergelijking motor om te zoeken naar goedkope veerboten.

Portland Maine

Portland is de grootste stad in de staat Maine en de provinciehoofdstad van Cumberland County. De Portland Maine gebied biedt de perfecte uitje, uitgerust met de culturele activiteiten van een grote stedelijke regio met behoud van een klein stadje charme. Geniet van de regio's wildparken, bezoeken musea en galerieδn, en het plannen van een dagje uit met een rondleiding of cruise.

Portland Maine havenfaciliteiten

Portland Maine is het hart en de ziel van het gebied. Van containerschepen tot luxe cruiseschepen, kan de haven van Portland omgaan met de grootste zeeschepen. Op hetzelfde moment wordt de haven bezaaid met veerboten en kleurrijke pleziervaartuigen. De haven van Portland is een werkende waterkant, maar het heeft een speelse kant. De haven ligt in het hart van Portland Maine, dus je bent slechts een korte wandeling of rijden van alle voorzieningen die u nodig heeft, met vele hotels, restaurants in de buurt banken en winkels.


Kennismaking met Portland Maine

de veerhaven is iets meer dan een uur rijden van Portland International Jetport, die verbindingen naar andere grote steden in de Verenigde Staten.

biedt Zoals u zou verwachten, de snelwegen in de Verenigde Staten worden gehandhaafd op een hoog niveau, en reizen met de auto is zeer eenvoudig. Het is altijd de moeite waard zijn het plannen van uw route van tevoren om tol te vermijden.

Portland Maine is verbonden met Boston door een spoordienst loopt 5 keer per dag. De reistijd is ongeveer 2,5 uur.

Portland Maine Kaart

Bekijk map

Havenadres

Northumberland & Bay Ferries

12 Ocean Gateway Pier Portland ME,, 04101, USA

Nova Star Cruises

14 Ocean Gateway Pier Portland, ME 04101, USA

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen