Yarmouth Lymington Ferry

kaart
  • Yarmouth naar Lymington
    Vergelijk tijden en prijzen voor Yarmouth naar Lymington

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Yarmouth naar Lymington
    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Yarmouth Informatie

Yarmouth haven ligt aan de noordwestelijke kust van het Isle of Wight, Yarmouth heeft een idyllische en rustige haven, die in de loop der jaren populair bij yachting liefhebbers en vissers is geworden, de haven wordt over het hoofd gezien door Yarmouth Castle (die open is voor bezoekers), die werd gebouwd door Henry VIII aan de Solent te beschermen tegen binnenvallende troepen.

Yarmouth Pier is gebouwd in 1876 en is de langste houten pier in Engeland waarin is nog steeds open voor het publiek. plein van de stad beschikt over vele prachtige en geweldige winkels. Vanuit de haven is het mogelijk om een boot te nemen om uit te vissen in de Solent of de Needles, de pier biedt ook fantastische plekken om te vissen en te ontspannen.


Lymington Information

de Lymington veerboot poort bevindt zich aan de westelijke oever van de rivier Lymington, en is slechts een korte afstand van het centrum van de stad en de winkelstraten, die op elke zaterdag huizen de lokale markt, met een aantal prachtige verse producten van de lokale boerderijen in de aanbieding . Vanwege de nabijheid van de stad naar New Forest, de haven ontvangt een groot aantal toeristen het hele jaar door, en met de haven van de stad met drie jachthavens is het gemakkelijk te begrijpen waarom de stad is ook een populaire jachthaven.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen