Yarmouth Lymington Ferry

kaart
 • Yarmouth naar Lymington
  Vergelijk tijden en prijzen voor Yarmouth naar Lymington

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Yarmouth naar Lymington
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 13-overtochten dagelijks
  40 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • East Cowes - Southampton
  19-overtochten dagelijks
  1 uur
  Geef prijs aan
 • 18-overtochten dagelijks
  45 min
  Geef prijs aan
 • 17-overtochten dagelijks
  22 min
  Geef prijs aan

Speciale aanbieding

Yarmouth Informatie

Yarmouth haven ligt aan de noordwestelijke kust van het Isle of Wight, Yarmouth heeft een idyllische en rustige haven, die in de loop der jaren populair bij yachting liefhebbers en vissers is geworden, de haven wordt over het hoofd gezien door Yarmouth Castle (die open is voor bezoekers), die werd gebouwd door Henry VIII aan de Solent te beschermen tegen binnenvallende troepen.

Yarmouth Pier is gebouwd in 1876 en is de langste houten pier in Engeland waarin is nog steeds open voor het publiek. plein van de stad beschikt over vele prachtige en geweldige winkels. Vanuit de haven is het mogelijk om een boot te nemen om uit te vissen in de Solent of de Needles, de pier biedt ook fantastische plekken om te vissen en te ontspannen.


Lymington Information

de Lymington veerboot poort bevindt zich aan de westelijke oever van de rivier Lymington, en is slechts een korte afstand van het centrum van de stad en de winkelstraten, die op elke zaterdag huizen de lokale markt, met een aantal prachtige verse producten van de lokale boerderijen in de aanbieding . Vanwege de nabijheid van de stad naar New Forest, de haven ontvangt een groot aantal toeristen het hele jaar door, en met de haven van de stad met drie jachthavens is het gemakkelijk te begrijpen waarom de stad is ook een populaire jachthaven.