Fishbourne Portsmouth Ferry

kaart
 • Fishbourne naar Portsmouth
  Vergelijk tijden en prijzen voor Fishbourne naar Portsmouth

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Fishbourne naar Portsmouth
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 22-overtochten dagelijks
  45 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • East Cowes - Southampton
  19-overtochten dagelijks
  1 uur
  Geef prijs aan
 • 23-overtochten dagelijks
  22 min
  Geef prijs aan
 • 16-overtochten dagelijks
  35 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Fishbourne naar Portsmouth veerboten hier met Ferrysavers. De Fishbourne naar Portsmouth ferry route wordt uitsluitend bediend door Wightlink het verstrekken van een handige verbinding van het Isle of Wight naar Engeland. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Fishbourne naar Portsmouth te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Cowes Oosten naar Southampton, Ryde naar Portsmouth en Yarmouth naar Lymington om u te helpen te komen in Engeland ontspannen en verfrist , wetende dat je kreeg een goede deal.

Fishbourne naar Portsmouth veerboten met Wightlink zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Wightlink en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Fishbourne en Portsmouth.

Speciale aanbieding

Fishbourne Informatie

ligt in het noordoosten gebied van het Isle of Wight, Fishbourne is een klein vissersdorpje gelegen tussen de steden van Wootton en Ryde. Het dorp is gelegen aan de oostelijke oever van Wootton Creek. Gelegen in de buurt Fishbourne is het Royal Victoria Yacht Club, die elk jaar een groot aantal zeilers aantrekt, vooral tijdens de beroemde Cowes week in begin augustus.

Het dorp is goed verbonden met de rest van het Isle of Wight dankzij de lokale bus service met regelmatige busdiensten stoppen in alle grote steden op het eiland. Het Isle of Wight biedt ook een scala van extreme sporten voor bezoekers en de lokale bevolking om zo'n ervaren als paragliding en windsurfen.


Portsmouth Informatie

Een van de drukste en belangrijkste havens van Engeland , Portsmouth veerboot poort bevindt zich aan de zuidkust en dankzij de lokale bus netwerken van Engeland en het wegennet is het slechts een korte rit van het centrum van de stad. Een van de grootste en drukste havens in het Verenigd Koninkrijk, Portsmouth heeft een scala aan faciliteiten voor passagiers, waaronder een café, bar, wisselkantoor, ATM en 516 ruimte parkeergarage.

Portsmouth is de enige stad in Engeland te zijn gebouwd op een eiland, en de stad is ook de historische thuisbasis van de Royal Navy en heeft 's werelds oudste, nog werkende droogdok. droogdokken van de stad trekken veel bezoekers, omdat ze op dit moment het huis van drie Britse slagschepen, de meest bekende van hen, de H.M.S Victory. Maar attracties van Portsmouth niet stoppen met de droogdokken en Naval Center, de waterkant huizen, de toren van de Spinnaker, een breed scala aan winkels en boetieks, evenals vele restaurants en cafés voor bezoekers om te ontspannen en tot rust komen in.