Wadomari Ferry Port

kaart
 • Wadomari
  Vergelijk tijden en prijzen voor Wadomari

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Wadomari
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Wadomari
  Ontdek veerboten van en naar Wadomari

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Wadomari is een stad gelegen aan de noordkant van Okinoerabujima , in Ō shima District in de Kagoshima Prefecture in Japan. Met een matige regenval en een warm klimaat, het eiland is geschikt voor landbouw en sierteelt.

Een interessant stukje geschiedenis: Wadamori Village werd opgericht in 1 april 1908. Het werd opgewaardeerd naar de stad staat op 1 mei 1941. Zoals met alle Okinoerabujima, de stad kwam onder de regering van de Verenigde Staten vanaf 1 juli 1946 tot 25 december 1953.The belangrijkste industrie is de productie van gedistilleerde shochu drank.

Er is geen betere manier om een nieuwe plek te ontdekken dan via een pleziervaart rond de stad in Wadomari, Japan . Bezoek de historische monumenten, geniet van een beetje van de retail-therapie, en dineren op lokale specialiteiten. Het maakt niet uit als u liever om alleen te reizen, met je geliefde, of met het hele gezin - u zult altijd wel iets vinden om te doen en ergens te gaan in deze prachtige plek

.

Ferries van en naar Wadomari

Wadomari Port is de belangrijkste haven van het eiland, met verbindingen naar het districtsbestuur hoofdstad Kagoshima. Het duurt tussen de 17 en 18 uur.

Marix Line Ferries heeft twee standaard en casual veerboten aanbieden van de faciliteiten die je nodig hebt om een ontspannende reis waaronder comfortabele hutten hebben.

voor meer informatie over de terminal faciliteiten in Wadomari Ferry terminal haven, ga dan naar onze Wadomari veerhaven informatiepagina .

Als alternatief kunt u gebruik maken van A-Line Ferries voor uw reis.

Wadomari Kaart

Bekijk map

Havenadres

A Line Ferry

Tedechina 512-122, Wadomaricho, Oshimagun, Kagoshima, 891-9111, Japan

Marix Line

891-9112 Wadomari, Wadomari cho, Oshima gun, Kagoshima ken, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen