Marix Line

Marix Line
kaart
 • Marix Line
  Marix Line

  Boek uw overtocht met Marix Line

 • Marix Line
  Marix Line

  Boek uw overtocht met Marix Line

 • Marix Line
  Marix Line

  Boek uw overtocht met Marix Line

Ferrysavers kunt u uw Marix Line ferry te boeken en te genieten van je bezoek aan Japan. De operator Marix Line biedt veerboten tussen de eilanden Kyushu , Tokushima , Okinawa , Amami Oshima, Okinoerabujima en Yoronjima gelegen op het zuid-westen van de Nansei archipel, ook wel de Ryukyu-eilanden. Deze eilanden liggen verspreid over het eiland Kyushu en Taiwan.

Bij Ferrysavers bent u altijd in staat om goedkope prijzen en de laatste aanbiedingen voor Marix Line Ferries vinden.

Overzicht

Check-in informatie

Check-in is minstens 30 minuten voor vertrek voor voet passagiers, minstens 2 uur voor vertrek voor passagiers met een voertuig die vertrekken van Kagoshima, en minstens 1 uur voor vertrek voor alle passagiers met een voertuig vanaf alle andere havens.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Marix Line Routes

  Marix Line

  Marix Line is een gevestigde Singaporese gebaseerd reder die betrokken zijn bij droog- bulk en RORO diensten. Ze begonnen hun activiteiten in het jaar 2002 en hebben sindsdien verankerd zichzelf als gerenommeerd Singaporese rederij kan worden beschouwd. En ze AIS (Goedgekeurd International Shipping Enterprise) certificering in het jaar 2007 verworven

  De lading bereik door onze droge bulk vervoerd/RORO vloot bestaat uit landbouwproducten, projectlading, staalproducten, bouw machines, zware voertuigen, vrachtwagens, personenauto's en enz.

  de vloot is actief in heel internationale bestemmingen, vooral in Zuid-Oost-Aziδ, het Verre Oosten, India, Pakistan, Bangladesh, Afrika.

  Onboard Marix Line Ferries

  Marix Line is eigenaresse van twee schepen, de Queen Coral PLUS (Pleasant, Luxe en Utility Schip) en de Queen Coral 8 . Sommige faciliteiten die je aan boord zal vinden zijn een restaurant, een winkel, een speelveld en een munt locker. Toeristen kunnen genieten van het prachtige uitzicht op de Stille Oceaan en een aantal kleine Japanse eilanden.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen