Volos Ferry Port

kaart
 • Volos
  Vergelijk tijden en prijzen voor Volos

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Volos
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Volos
  Ontdek veerboten van en naar Volos

  Vind de beste tarieven op AFerry

Volos Routes

 • Alonissos tot Volos / Volos tot Alonissos
  6 overtochten per week
  4 uur 55 min
 • Glossa tot Volos / Volos tot Glossa
  1-overtochten dagelijks
  3 uur 10 min
 • Skiathos tot Volos / Volos tot Skiathos
  6 overtochten per week
  2 uur 25 min
 • Skopelos tot Volos / Volos tot Skopelos
  6 overtochten per week
  4 uur 10 min

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig en gemakkelijk om een goedkope veerboot van Volos boeken Skopelos , Mantoudi en nog veel meer van de Griekse eilanden.

Om alternatieve goedkope routes en diensten vindt u ferry deals tussen Griekenland en zijn vele eilanden te vergelijken vinden met behulp van onze real-time vergelijking motor.

Over Volos

Volos is een van de grootste en meest aantrekkelijke steden in Griekenland. De plaats is de 5e grootste stad (en 3d grootste haven) in Griekenland. Het is een kusthaven stad in Thessaliδ halverwege gelegen op het Griekse vasteland, ongeveer 326 kilometer ten noorden van Athene en 215 kilometer ten zuiden van Thessaloniki. Het is de hoofdstad van de regionale eenheid Magnesia.

Vervoer in Volos

Het krijgen van/naar en rond Volos is zeer eenvoudig. Er zijn veel manieren van reizen, kiest u gewoon degene die bij u past. Volos is zeer goed verbonden. Er zijn bussen vanaf Volos, en ook bussen die uitgaat van Athene en stopt op de snelweg in de buurt van Volos (bij Velestino afrit). De busdiensten zijn frequent, ongeveer 15 keer per dag. Als u liever om rond te reizen met de taxi - taxi's in Volos, zoals overal in Griekenland zijn relatief goedkoop. Je moet niet meer betalen dan 7 euro als je een taxi (zilveren kleur) hagel op de weg naar u overal in de stad in te nemen.

Treinen verbinden Volos met andere steden in Griekenland via Larisa. Er zijn veerdiensten naar Skiathos, Skopelos en Alonissos.

Volos Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hellenic Seaways

Volos Port, Kentriki Provlita, Volos 38500, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen