Visemar Line

Visemar Line
kaart
 • Visemar Line
  Visemar Line

  Boek uw overtocht met Visemar Line

 • Visemar Line
  Visemar Line

  Boek uw overtocht met Visemar Line

 • Visemar Line
  Visemar Line

  Boek uw overtocht met Visemar Line

. Let op: Visemar Line heeft haar werkzaamheden heeft gestaakt en is niet meer te boeken

Snel boek een goedkope Visemar Line ferry tussen Italiδ, Egypte en Syriδ met ferrysavers.com. U kunt boeken een veerboot naar Venetiδ , een veerboot naar Alexandriδ in Egypte en ook veerboten naar Tartus (Tartous) in Syriδ

op ferrysavers.nl we hebben het voor u gemakkelijk om de perfecte koopje veerboot vinden gemaakt; ofwel gebruik maken van onze boek route naar de specifieke Visemar Line ferry u nodig hebt, of zoeken naar goedkope veerboten naar Italiδ met behulp van onze real-time vergelijking motor.

 • Visemar Line's nieuwe verbindt de beroemde stad van Venetiδ in Italiδ met Alexandriδ, de grootste haven in Egypte
 • U kunt ook reserveren Visemar veerboten tussen Venetiδ en Tartus aan de kust van Syriδ, evenals veerboten tussen Tartous en Alexandriδ

Overzicht

Check-in informatie

Check-in : zier hieronder

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Visemar Line Routes

  Visemar Line bieden een nieuwe vracht en passagiers veerdienst die tot doel heeft om te reizen en export verkeer ontstaan tussen Italiδ en de oostelijke Middellandse Zee. Dit is onderdeel van de EU `snelweg van het initiatief van the Seas', en hoopt ook de AGF-handel tussen Italiδ en Egypte te bevorderen. Visemar Line is een samenwerkingsverband tussen de Venetiaanse bedrijven Visentini, een toonaangevende veerboot scheepsbouwer en Tositti, die in de scheepvaart werken.

  De route wordt bediend door de gloednieuwe ferry Visemar One , die werd gebouwd door Visentini en kan 200 vrachtwagens, 80 auto's en tot 400 passagiers in grote comfort dragen. De Visemar One zal de reis van Venetiδ naar Alexandriδ te maken in 60, en van Venetiδ naar Tartus in 68 uur. Als de route succesvol blijkt te zijn, Visemar Line hopen op een tweede ferry later toe te voegen aan het eind van het jaar, een verdubbeling van de capaciteit.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen