Visemar Line

Visemar Line
kaart
 • Visemar Line
  Visemar Line

  Boek uw overtocht met Visemar Line

 • Visemar Line
  Visemar Line

  Boek uw overtocht met Visemar Line

 • Visemar Line
  Visemar Line

  Boek uw overtocht met Visemar Line

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

. Let op: Visemar Line heeft haar werkzaamheden heeft gestaakt en is niet meer te boeken

Snel boek een goedkope Visemar Line ferry tussen Italië, Egypte en Syrië met ferrysavers.com. U kunt boeken een veerboot naar Venetië , een veerboot naar Alexandrië in Egypte en ook veerboten naar Tartus (Tartous) in Syrië

op ferrysavers.nl we hebben het voor u gemakkelijk om de perfecte koopje veerboot vinden gemaakt; ofwel gebruik maken van onze boek route naar de specifieke Visemar Line ferry u nodig hebt, of zoeken naar goedkope veerboten naar Italië met behulp van onze real-time vergelijking motor.

 • Visemar Line's nieuwe verbindt de beroemde stad van Venetië in Italië met Alexandrië, de grootste haven in Egypte
 • U kunt ook reserveren Visemar veerboten tussen Venetië en Tartus aan de kust van Syrië, evenals veerboten tussen Tartous en Alexandrië

Overzicht

Check-in informatie

Check-in : zier hieronder

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Visemar Line Routes

  Speciale aanbieding

  Visemar Line bieden een nieuwe vracht en passagiers veerdienst die tot doel heeft om te reizen en export verkeer ontstaan tussen Italië en de oostelijke Middellandse Zee. Dit is onderdeel van de EU `snelweg van het initiatief van the Seas', en hoopt ook de AGF-handel tussen Italië en Egypte te bevorderen. Visemar Line is een samenwerkingsverband tussen de Venetiaanse bedrijven Visentini, een toonaangevende veerboot scheepsbouwer en Tositti, die in de scheepvaart werken.

  De route wordt bediend door de gloednieuwe ferry Visemar One , die werd gebouwd door Visentini en kan 200 vrachtwagens, 80 auto's en tot 400 passagiers in grote comfort dragen. De Visemar One zal de reis van Venetië naar Alexandrië te maken in 60, en van Venetië naar Tartus in 68 uur. Als de route succesvol blijkt te zijn, Visemar Line hopen op een tweede ferry later toe te voegen aan het eind van het jaar, een verdubbeling van de capaciteit.