Alexandrië Ferry Port

kaart
 • Alexandrië
  Vergelijk tijden en prijzen voor Alexandrië

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Alexandrië
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Alexandrië
  Ontdek veerboten van en naar Alexandrië

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om Alexandria veerboten met Ferrysavers boeken, echter, werken we hard om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

De oude stad van Alexandrië is de tweede grootste stad van Egypte, en de thuisbasis van de grootste en drukste haven van het land, het hanteren van 80% van de invoer en uitvoer van Egypte. De haven wordt bezocht door vele internationale veerboten, met diensten naar andere mediterrane landen, zoals Italië en Griekenland

Er zijn maar weinig bestemmingen in de wereld zo rijk aan geschiedenis als Alexandrië.; gesticht door Alexander de Grote in 331BC het was de thuisbasis van de vuurtoren van Alexandrië, een van de zeven wonderen van de antieke wereld, en de Bibliotheek van Alexandrië, de grootste bibliotheek van de oude wereld, evenals de hoofdstad dat Egypte voor een duizend jaar. In meer recente tijden, is Alexandrië gegroeid als een belangrijke internationale scheepvaart centrum, en is een belangrijke poort voor veel goederen die naar Europa. Natuurlijk, Alexandria is ook een populaire toeristische badplaats, met de stranden een bos van parasols in de zomer en duizenden bezoek aan de oudheden elk jaar.

Alexandrië Kaart

Bekijk map

Havenadres