Alexandriδ Ferry Port

kaart
 • Alexandriδ
  Vergelijk tijden en prijzen voor Alexandriδ

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Alexandriδ
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Alexandriδ
  Ontdek veerboten van en naar Alexandriδ

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om Alexandria veerboten met Ferrysavers boeken, echter, werken we hard om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

De oude stad van Alexandriδ is de tweede grootste stad van Egypte, en de thuisbasis van de grootste en drukste haven van het land, het hanteren van 80% van de invoer en uitvoer van Egypte. De haven wordt bezocht door vele internationale veerboten, met diensten naar andere mediterrane landen, zoals Italiδ en Griekenland

Er zijn maar weinig bestemmingen in de wereld zo rijk aan geschiedenis als Alexandriδ.; gesticht door Alexander de Grote in 331BC het was de thuisbasis van de vuurtoren van Alexandriδ, een van de zeven wonderen van de antieke wereld, en de Bibliotheek van Alexandriδ, de grootste bibliotheek van de oude wereld, evenals de hoofdstad dat Egypte voor een duizend jaar. In meer recente tijden, is Alexandriδ gegroeid als een belangrijke internationale scheepvaart centrum, en is een belangrijke poort voor veel goederen die naar Europa. Natuurlijk, Alexandria is ook een populaire toeristische badplaats, met de stranden een bos van parasols in de zomer en duizenden bezoek aan de oudheden elk jaar.

Alexandriδ Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen