Vienna Ferry Port

kaart
 • Wenen
  Vergelijk tijden en prijzen voor Wenen

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Wenen
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Wenen
  Ontdek veerboten van en naar Wenen

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope Wenen - Budapest kruising veerboot met Ferrysavers, gebruik maken van onze real-time prijsvergelijking engine om te zoeken naar goedkope veerboten.

Zoek de meest recente informatie over de goedkope Wenen-Boedapest veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Wenen

Wenen is de hoofdstad van Oostenrijk, en is het culturele, politieke en economische centrum van het land. Het centrum van de stad is een UNESCO World Heritage Site, met een scala aan musea en andere attracties voor bezoekers te vermaken. Er is zoveel te zien en te doen in de stad, zouden we je aanraden om een blik op een stadsgids duren voordat met de hand op te halen uit enkele van de must-see attracties. Wenen is een zeer veilige stad en over het algemeen vrouwen en mannen zullen geen moeite rond te lopen 's nachts

De reis van Wenen -. Budapest-Wenen is zeer aangenaam. De bemanning biedt thee, koffie, sappen, kunt u traditionele Oostenrijkse gerechten (vegetarische opties zijn beschikbaar) te proberen. Als u liever iets simpels te eten, vindt u een goede selectie van broodjes in het buffetrestaurant

U kunt reizen van Wenen op de volgende dagen:. Woensdag, vrijdag, zondag in 0900 in de ochtend , komt u in Boedapest bij ongeveer 1430 lokale tijd. U kunt de exacte ferry terminal adres in Wenen vinden op deze pagina.

Wenen Kaart

Bekijk map

Havenadres

Mahart Passnave

DDSG Schifffahrtszentrum, A-1020 Vienna (Reichsbrücke), Handelskai 265, Austria

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen