Boedapest Ferry Port

kaart
 • Boedapest
  Vergelijk tijden en prijzen voor Boedapest

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Boedapest
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Boedapest
  Ontdek veerboten van en naar Boedapest

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope Boedapest - Wenen kruising veerboot met Ferrysavers, gebruik maken van onze real-time prijsvergelijking engine om te zoeken naar goedkope veerboten.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Wenen-Boedapest veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Boedapest

Boedapest is de meest bezochte toeristische bestemming in Hongarije. Het is een zeer bekende culturele, artistieke en sportcentrum. Budapest is een van de mooiste hoofdsteden in Europa en heeft te bezoeken zeker.

De stad is 25 kilometer lang in de richting noord-zuid en 29 kilometer breed in de oost-west richting. Het diepste punt is het niveau van de Donau, die op een normaal niveau is ongeveer 90 meter boven de zeespiegel, en het hoogste punt is 529 meter. Er zijn 3 eilanden op de Donau in Boedapest. De Csepel Island, het historische Margaretha-eiland, en het Obudai eiland in het noorden. De Szentendre Island, dat is naar het noorden van de hoofdstad, bereikt de hele weg tot aan de Donauknie. Budapest is in de wereld die thermale bronnen heeft de enige hoofdstad

De reis van Boedapest-Wenen -. Boedapest is zeer aangenaam. De bemanning biedt thee, koffie, sappen, kunt u proberen de traditionele Hongaarse gerechten (vegetarische opties zijn beschikbaar). Als u liever iets simpels te eten, vindt u een goede selectie van broodjes in het buffetrestaurant

U kunt reizen van Boedapest op de volgende dagen:. Dinsdag, donderdag, zaterdag om 0900 in de ochtend , komt u in Wenen op ongeveer 1530 lokale tijd. U kunt de exacte ferry terminal adres in Boedapest vinden op deze pagina.

Boedapest Kaart

Bekijk map

Havenadres

Mahart Passnave

Budapest International Landing Stage 3.port, 1056 Budapest, Hungary

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen