Ventspils Veerboot

kaart
 • Ventspils
  Vergelijk tijden en prijzen voor Ventspils

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Ventspils
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Ventspils
  Ontdek veerboten van en naar Ventspils

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ventspils Routes

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope veerboot naar Ventspils van Nynashamn en Travemunde hier bij Ferrysavers. Op deze pagina kunt u veilig boek een veerboot van Ventspils, in Letland, met de ferrymaatschappij Stena Line. Ventspils is een populaire toegangspunt voor Letland voor mensen die reizen vanuit Duitsland en Zweden.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Ventspils veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers. Snel te vergelijken Ventspils veerboten naar Nynashamn en Travemunde.

Ventspils veerboten met Stena Line staan bekend om moderne faciliteiten en een hoog niveau van dienstverlening, zodat u het gevoel dat uw vakantie is het moment dat je aan boord stapt begonnen.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Nynäshamn - Ventspils
(Stena Line)
€ 103
 • Geboekt: maandag 14 september 2020
 • Reizen: maandag 5 oktober 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 1

Ventspils Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

19 Jana Street, Ventspils, LV-3601, Latvia