Vasto Port

kaart
 • Vasto
  Vergelijk tijden en prijzen voor Vasto

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Vasto
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Vasto
  Ontdek veerboten van en naar Vasto

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u snel en eenvoudig een goedkoop Vasto overtocht te boeken, met inbegrip van veerboten naar San Nicola Tremiti.

Hier vind je informatie over goedkope Vasto veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Vasto

Vasto is een anciant stad aan de Adriatische kust van de provincie Chieti in het zuiden van Abruzzo, Italiδ. Het ligt op een heuvel die afloopt in de richting van de kust en biedt een schitterend panorama. Vasto biedt een schat aan kunst en architectuur, een prachtige kustlijn met de rotsachtige kaap van Punta d'Erce (of Aderci), mooie uitgestrekte gouden zandstranden en kristalheldere wateren, authentiek eten en wijnen uit het achterland, en een rijke gerechten, waaronder de internationaal bekende "brodetto Vastese". In de zomer tal van culturele evenementen worden gehouden en Vasto Marina wordt het een levendige zomer resort.

De functies van Vasto

Vervoer naar Vasto is niet moeilijk. Als je geen auto hebt, om naar Vasto is heel eenvoudig! U moet een trein van Roma Tiburtina nemen naar Pescara Centrale en vanaf daar, neem een andere trein naar Vasto. De eerste trein vertrekt om 07:45, daarna 10:36, 00:46; 14:03 en de laatste die u zonder al te arriveren kan nemen te laat is 16:12, omdat de reis is 5-5h30. Maar als je geen zin om 5 uur in de trein, het alternatief is een bus nemen.

Vasto Kaart

Bekijk map

Havenadres

Navlib

Porto di Vasto, 66054 Vasto CH, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen