San Nicola Tremiti Ferry Port

kaart
 • San Nicola Tremiti
  Vergelijk tijden en prijzen voor San Nicola Tremiti

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • San Nicola Tremiti
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • San Nicola Tremiti
  Ontdek veerboten van en naar San Nicola Tremiti

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u snel en eenvoudig een goedkope San Nicola Tremiti veerboot rond Siciliδ, met inbegrip van veerboten naar Vieste te boeken. Vind informatie over goedkope San Nicola Tremiti veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

San Nicola Tremiti

De Tremiti eilanden archipel is een klein paradijs waar natuurliefhebbers de rust van de zee, de kleurrijke zeebodem, het milde klimaat en de ongerepte natuur konden vinden.

Reizen naar San Nicola Tremiti

met behulp van de auto's is niet toegestaan op de Tremiti, omdat de eilanden zijn klein genoeg om te voet worden verkend. Minibussen verbinden centrum met de haven van San Nicola Tremiti.

De meeste hotels en zelfs campings zal een minibus sturen op te halen bagage beladen nieuwkomers in de haven. Als u nodig heeft om te krijgen tussen de eilanden en putter rond hun kusten, uw mogelijkheden zijn watertaxi's, georganiseerde boottochten dat alle grote baaien en-water toegankelijke bezienswaardigheden van de Tremiti of kleine motorboot (gommone) huren raken.

San Nicola Tremiti Kaart

Bekijk map

Havenadres

Navlib

Porticciolo di San Nicola, 71040 Isole Tremiti FG, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen