Vieste Ferry Port

kaart
 • Vieste
  Vergelijk tijden en prijzen voor Vieste

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Vieste
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Vieste
  Ontdek veerboten van en naar Vieste

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u snel en gemakkelijk boek een goedkope Vieste veerboot rond Siciliδ, met inbegrip van veerboten naar href="san-nicola-tremiti.htm"> San Nicola Tremiti

Hier vind je informatie over goedkope Vieste veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Vieste

Vieste is een aantrekkelijk plaatsje met witgekalkte huizen uitsteekt uit oostelijke landtong van de Gargano in de Adriatische Zee. Het is de Gargano hoofdstad en zit boven de meeste spectaculaire strand van het gebied, een glimmende brede strook gesteund door puur witte kliffen en overschaduwd door de torenhoge rots monoliet, Scoglio di Pizzomunno. In de oude tijd was het een gewone vissersdorp, maar nu is het een populaire Mediterrane strandbestemming. Zwemmen en varen in diepblauwe water (alom bekend om zijn zuiverheid), of verken mooie kasteel en de kathedraal van de stad. De lokale bevolking welkom toeristen en maken ze zich goed voelen en welkom of in hotels Vieste, restaurants of historische bezienswaardigheden of activiteiten. Voor de ultieme Vieste ervaring, pak een picknickmand en een lokale vragen om u naar hun favoriete verborgen inham.

De functies van Vieste

Als u met de auto reist wil je neem de SS89 weg. Dit geeft je de hele weg naar Vieste. Als u reist van verder weg in Italiδ, dan springen op de A14 weg naar Foggia, waar u kunt uitschakelen op de SS89.

Met de trein is goed te doen, maar is ingewikkelder dan het rijden. De beste route te nemen zou zijn om een trein naar Foggia en dan nog een trein naar Manfredonia te krijgen. Vanaf hier kunt u de bus nemen naar Vieste. <