Toulon Porto Torres Ferry

kaart
 • Toulon naar Porto Torres
  Vergelijk tijden en prijzen voor Toulon naar Porto Torres

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Toulon naar Porto Torres
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 3 overtochten per week
  7 uur 55 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Nice - Golfo Aranci
  onregelmatige overtochten
  14 uur
  Geef prijs aan
 • Barcelona - Porto Torres
  3 overtochten per week
  12 uur
  Geef prijs aan
 • 0-overtochten dagelijks
  12 uur 15 min
  Geef prijs aan
 • Genua - Porto Torres
  1-overtochten dagelijks
  12 uur 15 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Toulon naar Porto Torres veerboten hier met Ferrysavers. De Toulon naar Porto Torres ferry route wordt uitsluitend bediend door Corsica-Sardinia Ferries biedt een nuttig verbinding van Frankrijk naar Sardinië. Ferrysavers alle prijzen en tijden voor Toulon te vergelijken met Porto Torres te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Marseille naar Porto Torres en Nice naar Golfo Aranci te helpen je aankomt in Sardinië ontspannen en verfrist, wetende je kreeg een goede deal.

Toulon naar Porto Torres ferries met Corsica-Sardinia Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Corsica-Sardinia Ferries en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Toulon en Porto Torres.

Speciale aanbieding

Toulon Informatie

Toulon haven heeft een ideale ligging dicht bij het centrum van de stad. Toulon haven is onderdeel van een grote haven, die is ook de thuisbasis van een grote Franse Naval Base.

ligt in de beroemde regio van de Provence, Toulon is een belangrijke mediterrane stad. De oude stad van Toulon is een voetgangersgebied met smalle straatjes, pleintjes, vele fonteinen, boetiekjes en de Toulon kathedraal. Er is ook een beroemde "Provençaalse" markt die zich elke ochtend op de Cours Lafayette die lokale delicatessen biedt. De bovenste stad van Baron Haussman is ook een bezoek aan de Toulon Opera House, Grand Hotel en de tuinen van Alexander 1 van de vele bezienswaardigheden die de moeite. Le Mourillon, een kleine wijk aan zee, biedt een prachtige jachthaven en de berg Faron domineert de stad Toulon, kan de top bereikt worden met de kabelbaan of door een lange kronkelende weg.


Porto Torres Informatie

Porto Torres haven is de belangrijkste haven op het eiland Sardinië. Porto Torres haven is gelegen aan de noordkust op ongeveer 25 km ten oosten van de Gorditanian kaap (Capo del Falcone) en op het ruime baai van de Golfo dell'Asinara.

Porto Torres was formeel een vakantiebestemming voor de oude Romeinen, en is sindsdien populair gebleven. Porto Torres biedt een buitengewone keuze aan attracties en activiteiten in de buitenlucht van de woestijn van de nabijgelegen Asinara eiland naar de prachtige architectuur van de neolithische necropolis van Su Crocifissu Mannu en Li Lioni of de 11e eeuwse basiliek van San Gavino, Porto Torres is een essentiële bestemming op het eiland Sardinië.