Toulon Porto Torres Ferry

kaart
 • Toulon naar Porto Torres
  Vergelijk tijden en prijzen voor Toulon naar Porto Torres

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Toulon naar Porto Torres
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Toulon - Porto Torres

  Auto + 4
  Reizen: dinsdag 27 juli 2021 - woensdag 25 augustus 2021
  vanaf: € 509
  Corsica Ferries

Toulon Informatie

Toulon haven heeft een ideale ligging dicht bij het centrum van de stad. Toulon haven is onderdeel van een grote haven, die is ook de thuisbasis van een grote Franse Naval Base.

ligt in de beroemde regio van de Provence, Toulon is een belangrijke mediterrane stad. De oude stad van Toulon is een voetgangersgebied met smalle straatjes, pleintjes, vele fonteinen, boetiekjes en de Toulon kathedraal. Er is ook een beroemde "Provenτaalse" markt die zich elke ochtend op de Cours Lafayette die lokale delicatessen biedt. De bovenste stad van Baron Haussman is ook een bezoek aan de Toulon Opera House, Grand Hotel en de tuinen van Alexander 1 van de vele bezienswaardigheden die de moeite. Le Mourillon, een kleine wijk aan zee, biedt een prachtige jachthaven en de berg Faron domineert de stad Toulon, kan de top bereikt worden met de kabelbaan of door een lange kronkelende weg.


Porto Torres Informatie

Porto Torres haven is de belangrijkste haven op het eiland Sardiniδ. Porto Torres haven is gelegen aan de noordkust op ongeveer 25 km ten oosten van de Gorditanian kaap (Capo del Falcone) en op het ruime baai van de Golfo dell'Asinara.

Porto Torres was formeel een vakantiebestemming voor de oude Romeinen, en is sindsdien populair gebleven. Porto Torres biedt een buitengewone keuze aan attracties en activiteiten in de buitenlucht van de woestijn van de nabijgelegen Asinara eiland naar de prachtige architectuur van de neolithische necropolis van Su Crocifissu Mannu en Li Lioni of de 11e eeuwse basiliek van San Gavino, Porto Torres is een essentiδle bestemming op het eiland Sardiniδ.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen