Terracina Ferry Port

kaart
 • Terracina
  Vergelijk tijden en prijzen voor Terracina

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Terracina
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Terracina
  Ontdek veerboten van en naar Terracina

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u gemakkelijk vinden van uw ideale goedkope veerboot van Terracina Ventotene , of gebruik maken van onze real-time prijsvergelijking motor te zoeken voor overtocht deals tussen/rond Italiδ.

 • Gebruik Ferrysavers kunt u veilig boek een veerboot tussen Terracina en Ventotene Navib Ferries

zoeken informatie over goedkope Terracina veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Terracina

Terracina is een aangename badplaats in het zuiden van de regio Lazio, tussen Rome en Napels. Deze moderne stad spreidt zich uit op de vlakte onder de heuvels, langs een breed zandstrand waar veel zomer bezoekers trekt. Veerboten vertrekken uit de haven voor de Pontijnse Eilanden. A-boot omzoomde kanaal leidt naar de haven van het busstation gebied, het passeren van de vis-hal waar kratten worden geladen met verse vis, en verschrompeld oud zouten zitten en te praten op een terras.

Getting naar Terracina

Terracina is bereikbaar van zowel Rome en Napels en kan gemakkelijk worden beheerd als een dagje uit op de stad. De stad heeft wel een eigen station op een tak lijn, maar het is alleen bediend door een paar treinen per dag. Er zijn bussen rechtstreeks van Rome, de reis duurt iets meer dan twee uur. Voor een snellere en meer comfortabele reis, maar de beste methode is om het spoor en de bus reizen te combineren. En als je op reis bent van Ventotene - de overtocht is wat je nodig hebt. U kunt eenvoudig een goedkope kruising veerboot met Ferrysavers.

Terracina Kaart

Bekijk map

Havenadres

Navlib

Via del Molo, 40, 04019, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen