Tartus Ferry Port

kaart
 • Tartus
  Vergelijk tijden en prijzen voor Tartus

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Tartus
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Tartus
  Ontdek veerboten van en naar Tartus

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope veerboot van Tartus boeken naar Egypte en Italiδ, of u kunt Tarus overtocht prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven.

Als alternatief kunt u informatie vinden over vele goedkope Mediterranean veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Tartus (ook soms bekend als Tartous) is ΘΘn van de twee belangrijkste mediterrane havens aan de kust van Syriδ, en is een belangrijk handelscentrum. Evenals de veerdienst naar Venetiδ en Alexandriδ, de haven heeft ook een veerdienst naar het eiland Arwad.

Tartus is populaire toeristische bestemming, met bezoekers die voor de zandstranden te bieden en de exclusieve resorts die zijn gebouwd in de stad. Ook populair is het historische centrum van Tartus' en de vele nabijgelegen archeologische sites, met name de kruistocht-tijdperk tempeliersburcht. Tartus heeft vele restaurants en hotels, en uitstapjes naar het prachtige Arwad eiland, met zijn fort, smalle straatjes en uitzicht over de zee en Tartus zelf zijn een hoogtepunt van een bezoek aan de stad.

Tartus Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen