Tarifa Ferry Port

kaart
 • Tarifa
  Vergelijk tijden en prijzen voor Tarifa

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Tarifa
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Tarifa
  Ontdek veerboten van en naar Tarifa

  Vind de beste tarieven op AFerry

Tarifa Routes

 • Tanger Ville tot Tarifa / Tarifa tot Tanger Ville
  5-overtochten dagelijks
  1 uur

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Tarifa veerboot met Ferrysavers boeken, we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Maar met Ferrysavers je kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen van de nabijgelegen havens van Algeciras , Ceuta of Almeria , en kan de prijzen van de veerboten naar Spanje en Marokko met behulp van onze real-time prijsvergelijking motor boven, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator te vergelijken met uw perfecte koopje overtocht te vinden.

De haven van Tarifa bevindt zich in het hart van de Spaanse stad Tarifa, het meest zuidelijke punt in Spanje en een perfecte plek om met de veerboot naar Marokko uit. Vanwege de nabijheid van de belangrijkste stad, de passagiers zijn slechts een korte afstand van alle faciliteiten en voorzieningen Tarifa te bieden heeft.

De stad Tarifa is vol energie en dit echt toont met de vele carnavals die verder gaan op het hele jaar door in de stad en het bruisende bars, restaurants, nachtclubs en tapas bars waar u kunt nieuwe mensen ontmoeten en partij de nacht weg! Uiteraard, Tarifa is een ongelooflijke plek voor studenten en jonge volwassenen om te gaan met zijn overvloed aan sociale plaatsen en ongelooflijke nachtleven

Maar Tarifa is niet alleen voor jongere mensen.; gezinnen en oudere koppels zullen ook genoeg te zien en te doen. De stranden in Tarifa zijn ongelooflijk, en u kunt genieten van een van de vele ongelooflijke watersporten die de stranden bieden voor toeristen, waaronder windsurfen, kite-surfen, duiken, surfen en deltavliegen! Er zijn ook whale-watching trips die zijn geweldig leuk en zeer interessant voor mensen van alle leeftijden, en het kasteel van Guzman el Bueno is een fantastisch stukje architectuur die u kunt verkennen.

Tarifa Kaart

Bekijk map

Havenadres

FRS

29 Calle de Guzman, 11380 Tarifa, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen