Swansea Ferry Port

kaart
 • Swansea
  Vergelijk tijden en prijzen voor Swansea

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Swansea
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Swansea
  Ontdek veerboten van en naar Swansea

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope ferry naar Ierland van Swansea met Ferrysavers, met inbegrip van routes naar de stad Cork .

 • Gebruik Ferrysavers kunt u direct en veilig boek de veerdienst tussen Swansea en Cork met Fastnet Line die u over de Ierse Zee in stijl en comfort

Hier vind je informatie over goedkope Swansea veerboten naar Ierland, met inbegrip van de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers vergelijking motor.

Swansea veerboot haven heeft een uitstekende ligging, dicht bij zowel het stadscentrum van Swansea en de nabijgelegen M4, waardoor u gemakkelijk toegang tot alle in het zuiden van Wales en langs de M4 corridor. Slechts 3 mijl van de snelweg, Swansea veerhaven is ook 2 mijl van de belangrijkste stad treinstation, dat goede verbindingen met de Britse spoorwegnet heeft.

Swansea Wales' tweede stad, en te hebben genoten recente herontwikkeling is nu een centrum in Wales om te winkelen, cultuur en entertainment. Het is ook een grote sportieve stad, met voetbal en de Welsh nationale passie, rugby, een prominente plaats in het gebied leven.

Swansea Kaart

Bekijk map

Havenadres