Fastnet Line

Fastnet Line
kaart
 • Fastnet Line
  Fastnet Line

  Boek uw overtocht met Fastnet Line

 • Fastnet Line
  Fastnet Line

  Boek uw overtocht met Fastnet Line

 • Fastnet Line
  Fastnet Line

  Boek uw overtocht met Fastnet Line

Let op: Fastnet Line heeft haar werkzaamheden heeft gestaakt en is niet meer te boeken.

Gebruik Ferrysavers om uw goedkope ferry naar Ierland of Wales boeken met Fastnet Line. Met behulp van de ferrsavers.com reserveringssysteem te boeken een Fastnet Line ferry naar Cork en a Fastnet Line ferry naar Swansea . Alle routes werken met real time.

Op Ferrysavers we het makkelijk voor u om de perfecte koopje veerboot vinden hebt gemaakt; ofwel gebruik maken van onze unieke ferry zoekmachine om de specifieke Fastnet Line ferry u nodig hebt, of vergelijk de hele markt op een eenvoudig scherm.

 • Fastnet Line bieden regualr veerboten naar Ierland en Wales, met 3 's nachts overtochten in elke richting een week, en extra kruisingen in de zomer.
 • Crossings van Ierland naar Swansea zijn op elke maandag, woensdag en vrijdag, en Wales van Cork op elke dinsdag, donderdag en zaterdag.

Overzicht

Check-in informatie

Check in opent 2.5 uur voor vertrek, behalve op een korte overtocht, dan 1.5 uur voor vertrek. Check in sluit 60 minuten voor vertrek. Restaurant en faciliteiten zullen geopend zijn wanneer het inchecken begint.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Fastnet Line Routes

  Fastnet Line werd opgericht in april 2009 tot een passagiers- en vrachtdienst tussen Cork te bieden in Ierland en Swansea in Wales, een route die eerder bediend door Swansea Cork Ferries tot 2006. Fastnet werd opgericht als een co÷peratie van kleine lokale investeerders na een lange publiekscampagne om de verloren dienst, die heeft geleid tot dien bijnaam` The People's Ferry' te vervangen. De nieuwe dienst zal uitgesneden potentieel honderden mijlen van het rijden in Wales en Ierland, met Swansea de meest geschikte haven voor de veerboten naar het zuiden van Ierland voor het zuiden van het Verenigd Koninkrijk.

  De Fastnet Line route maart 2010 gelanceerd, en wordt bediend door de m/v Julia , die comfortabele meerdaagse tochten zal bieden. Aan boord zal zijn 7 restaurants en bars met een uitstekende keuze aan gerechten en drankjes, een bioscoop, faciliteiten voor kinderen en 300 hutten catering voor de 1.860 passagiers.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen