Fastnet Line

Fastnet Line
kaart
 • Fastnet Line
  Fastnet Line

  Boek uw overtocht met Fastnet Line

 • Fastnet Line
  Fastnet Line

  Boek uw overtocht met Fastnet Line

 • Fastnet Line
  Fastnet Line

  Boek uw overtocht met Fastnet Line

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Let op: Fastnet Line heeft haar werkzaamheden heeft gestaakt en is niet meer te boeken.

Gebruik Ferrysavers om uw goedkope ferry naar Ierland of Wales boeken met Fastnet Line. Met behulp van de ferrsavers.com reserveringssysteem te boeken

 • Fastnet Line bieden regualr veerboten naar Ierland en Wales, met 3 's nachts overtochten in elke richting een week, en extra kruisingen in de zomer.
 • Crossings van Ierland naar Swansea zijn op elke maandag, woensdag en vrijdag, en Wales van Cork op elke dinsdag, donderdag en zaterdag.
 • Overzicht

  Check-in informatie

  Check in opent 2.5 uur voor vertrek, behalve op een korte overtocht, dan 1.5 uur voor vertrek. Check in sluit 60 minuten voor vertrek. Restaurant en faciliteiten zullen geopend zijn wanneer het inchecken begint.

  routes:
  Kortste oversteek:

  Meest populaire route:

  Speciale aanbieding

  Fastnet Line Routes

   Fastnet Line werd opgericht in april 2009 tot een passagiers- en vrachtdienst tussen Cork te bieden in Ierland en Swansea in Wales, een route die eerder bediend door Swansea Cork Ferries tot 2006. Fastnet werd opgericht als een coöperatie van kleine lokale investeerders na een lange publiekscampagne om de verloren dienst, die heeft geleid tot dien bijnaam` The People's Ferry' te vervangen. De nieuwe dienst zal uitgesneden potentieel honderden mijlen van het rijden in Wales en Ierland, met Swansea de meest geschikte haven voor de veerboten naar het zuiden van Ierland voor het zuiden van het Verenigd Koninkrijk.

   De Fastnet Line route maart 2010 gelanceerd, en wordt bediend door de m/v Julia , die comfortabele meerdaagse tochten zal bieden. Aan boord zal zijn 7 restaurants en bars met een uitstekende keuze aan gerechten en drankjes, een bioscoop, faciliteiten voor kinderen en 300 hutten catering voor de 1.860 passagiers.