Stena Line Freight

Stena Line Freight
kaart
 • Stena Line Freight
  Stena Line Freight

  Boek uw overtocht met Stena Line Freight

 • Stena Line Freight
  Stena Line Freight

  Boek uw overtocht met Stena Line Freight

 • Stena Line Freight
  Stena Line Freight

  Boek uw overtocht met Stena Line Freight

Boek een voordelige Stena Line Vracht ferry overtocht boeken!

Hier vindt u informatie en prijzen op Stena Line vracht veerdiensten. Boek een Stena Line vracht overtocht online in real time.

Met ferrysavers.com die u kunt boeken een Stena Line Freight online oversteken, met behulp van de vracht booking engine boven

Stena Line vracht routes:

Ierse Zee Routes
Holyhead - Dublin
Holyhead - Dun Laoghaire
Cairnryan - Belfast
Fishguard - Rosslare
Heysham - Belfast
Liverpool (Birkenhead) - Belfast
Noordzee Routes
Harwich -Hook van Holland
Harwich - Rotterdam
Killingholme - Hoek van Holland
Scandinavische Routes
Fredrikshavn - Gothenburg
Kiel - Gothenburg
Fredrikshavn - Oslo
Grenaa - Var berg
Sassnitz - Trelleborg
Rostock - Trelleborg
Karlskrona - Gdynia
Oostzee Routes
NynΣshamn - Ventspils
Travemⁿnde - Liepaja
Travemⁿnde - Ventspils

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Stena Line Freight Routes

  .

  Stena Line is een van 's werelds toonaangevende ferry operators, het is vracht route netwerk als een van de grootste in Europa

  Stena Line Vracht - Driver Information:

  Uit het Britse vasteland, zijn diensten die worden aangeboden over de Ierse Zee tussen Cairnryan en Belfast met een vaartijd van 2 uur en 15 minuten. Er zijn maximaal vier terugkeer afvaarten per dag tussen Holyhead en Dublin het nemen van 3 uur 15 minuten en 2 afvaarten per dag tussen Fishguard en Rosslare nemen van 3 uur 30 minuten. Er is ook een seizoensgebonden hoge snelheid dienst (HSS) tussen Holyhead en Dun Laoghaire nemen van 2 uur, hoewel gemeen met andere HSS, vracht- capaciteit beperkt is.

  In 2011 nam Stena Line over de DFDS Seaways Noord-Ierse routes en bieden nu diensten tussen Liverpool (Birkenhead) en Belfast en de vracht-only ferry route tussen Heysham en Belfast.

  De route Noordzee tussen Harwich en Hoek van Holland wordt geserveerd met twee afvaarten per dag met een vaartijd van 7 uur. De andere Noordzeeroutes zijn speciale vracht alleen diensten, de Harwich - route Rotterdam heeft een vaartijd van 8 uur, tussen Killingholme en Hoek van Holland is er een 's nachts dienst nemen 11hrs.

  Stena Line bieden ook een uitgebreide keuze aan Scandinavische routes, met diensten naar Denemarken, Noorwegen en Zweden. Ze zijn ook uit te breiden aan de Baltische Zee met de recente acquisitie van vijf ferry routes tussen Zweden en Duitsland naar Letland.

  Freight drivers aan boord indrukwekkende vloot van schepen van Stena Line kan profiteren van een breed scala aan hoogwaardige diensten. Volgens de specifieke schip en route, is er een scala aan restaurants en bars, winkels en entertainment. De maaltijden zijn inbegrepen voor de belangrijkste vracht bestuurder en een cabine ligplaats is opgenomen op alle nachtelijke overtochten.

  Reist u met een van?

  Met Stena Line, moeten alle prive-gebruik bestelauto's van meer dan 6,0 m in de lengte worden geboekt als vracht. Als u een commerciδle goederen worden vervoerd moet u boeken als vracht, ongeacht de duur. Als uw busje onder 6.0m en u bent niet dragen van commerciδle goederen, kunt u terecht op onze passagier Stena Line Ferries .

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen