St Peter Line

St Peter Line
kaart
 • St Peter Line
  St Peter Line

  Boek uw overtocht met St Peter Line

 • St Peter Line
  St Peter Line

  Boek uw overtocht met St Peter Line

 • St Peter Line
  St Peter Line

  Boek uw overtocht met St Peter Line

Direct boek een goedkope St Peter Line ferry tussen Rusland en Finland met ferrysavers.com, met hun routes naar Helsinki en St. Petersburg.

Op ferrysavers.com 'we heb het voor u gemakkelijk om de perfecte koopje veerboot vinden gemaakt; ofwel gebruik maken van onze boek route naar de specifieke St Peter Line ferry u nodig hebt, of zoeken naar goedkope veerboten over de Oostzee met behulp van onze real-time vergelijking motor.

 • St Peter Line Ferries exploitatie van een veerdienst tussen Helsinki in Finland en St Petersburg van Rusland
 • de 's nachts veerdiensten vertrekken uit Helsinki op maandag, donderdag en zaterdag, en van St Petersburg op woensdag, vrijdag en zondag, al om 19.00 uur lokale tijd

Een nieuwe route onlangs toegevoegd van Helsinki naar Stockholm (alleen de enkele reis).

Overzicht

Check-in informatie

Inchecken bij alle terminals sluit een (1) uur voor de geplande vertrektijd. Inchecken na deze tijd kan leiden tot weigering aan boord.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

St Peter Line Routes

  St Peter Line is een commerciδle veerboot onderneming die tussen Rusland en Finland die het mogelijk maakt de passagiers om de geneugten van Sint-Petersburg te genieten gedurende 72 uur zonder visum. Het bedrijf richtte hij de route in 2010 te profiteren van de veranderingen in de Russische wetgeving. Hun veerboot, Princess Maria , is een modern en stijlvol budget ferry gebouwd in Finland, en heeft een bereik van on-board entertainment aan de zeilervaring waaronder live entertainment, diverse bars, een nachtclub, een sauna te verbeteren , een cafΘ, een restaurant en een keuze van de hutten.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen