St. Petersburg Ferry Port

kaart
 • St. Petersburg
  Vergelijk tijden en prijzen voor St. Petersburg

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • St. Petersburg
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • St. Petersburg
  Ontdek veerboten van en naar St. Petersburg

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope ferry van St Petersburg naar Helsinki met Ferrysavers, of gebruik maken van onze prijsvergelijking prijs motor overtochten te vergelijken tussen Rusland en Finland.

Zoek de meest recente informatie over goedkope St Petersburg veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

St. Petersburg (Sint Petersburg) een Europees cultureel centrum, en de thuisbasis van een belangrijke haven aan de Oostzee. Russische "Venster op het Westen", St. Petersburg is gebouwd op een drooggelegd moerasgebied in een vroeger verlaten gebied door Tsaar Peter de Grote. Zijn passie voor boten en zeilen, hij was een ervaren scheepsbouwer zelf, betekende dat de monding stad was zonder bruggen voor de eerste 20 jaar van zijn leven aan de vrije doorvaart van schepen tussen de 18 eilanden die deel uitmaken van St. Petersburg in te schakelen.

St. Petersburg Russische hoofdstad totdat het werd bedreigd door de oprukkende Duitse legers in 1917, waardoor de verhuizing van de hoofdstad terug naar de veel oudere Moskou. Als gevolg daarvan heeft een rijk architecturaal erfgoed, waaronder het beroemde Winterpaleis en de Nevsky Prospect, vandaag de dag het hart van het nachtleven van de stad. Peter zelf wordt herdacht bij het standbeeld van de Ruiter van het Brons in Decembrist Square. Vandaag Sint-Petersburg is een bloeiende bestemming, met tal van parken en meer dan 200 musea, evenals een bloeiende muziek en kunst scene.

Visumplicht

bezoekers uit de EU moeten er rekening mee dat de Russische visa regels zijn zeer streng en kan ingewikkeld zijn. Een recente wijziging in de wet is toegestaan bezoekers te blijven in Rusland tot 72 uur zonder een visum, op voorwaarde dat ze aankomen en vertrekken met de veerboot en het gebruik van de St Peter Line goedgekeurd Tour Bus. Voor diegenen die langer blijven, zal een visum nodig. Russische visa vereisen een uitnodiging van een inwoner van Rusland voordat ze kunnen worden verwerkt - de meeste hotels zullen blij zijn om deze informatie te verstrekken. Houdt u er rekening mee dat als u Rusland invoert op een visum, moet u ook een bewijs van verzekering aan te bieden - de meeste reisverzekering bedrijven in staat zijn om de relevante papieren te leveren. Als dat al in twijfel, neem contact op met alvorens te boeken met het ministerie van Buitenlandse Zaken.

St. Petersburg Kaart

Bekijk map

Havenadres

St Peter Line

Vasilyevsky ostrov, Marina station, Sq. Morskoi Slavy, Russia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen