Southsea Hovercraft Port

kaart
 • Zuidzee
  Vergelijk tijden en prijzen voor Zuidzee

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Zuidzee
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Zuidzee
  Ontdek veerboten van en naar Zuidzee

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope hovercraft van Southsea te boeken naar het Isle of Wight of u kunt Southsea hovercraft kruising prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven.

 • Gebruik Ferrysavers kunt u veilig boek een Southsea hovercraft naar Ryde met Hovertravel
 • Hovertravel biedt deze kruisingen om de 30 minuten aan boord van hun highspeed hovercrafts die alleen te voet passagiers vervoeren. De reistijd is slechts 10 minuten per enkele reis en deze hovercrafts zijn uitgerust om een hoog niveau van comfort, zelfs in extreme weersomstandigheden

bieden Vind de meest recente informatie over goedkope Southsea hovercraft naar het Isle of Wight, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden voor de hovercraft en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Southsea is een badplaats gelegen aan de zuidelijke kust van Portsea Island, hoewel de stad is gefuseerd met Portsmouth door de jaren heen en is nu slechts een mijl van het stadscentrum van Portsmouth. Southsea is slechts een kleine stad, maar is uitgegroeid tot een bloeiende commerciδle gebied en heeft een grote verscheidenheid aan high street winkel ketens en onafhankelijke handelaren, waaronder een mooie winkelgebied direct aan de zee-front, met tal van plaatsen om te stoppen en te ontspannen tussen winkels. Southsea heeft een breed scala aan attracties in de stad, bijvoorbeeld de fascinerende D-Day museum en de Royal Marines museum.

Zuidzee Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen