Hovertravel

Hovertravel
kaart
 • Hovertravel
  Hovertravel

  Boek uw overtocht met Hovertravel

 • Hovertravel
  Hovertravel

  Boek uw overtocht met Hovertravel

 • Hovertravel
  Hovertravel

  Boek uw overtocht met Hovertravel


Gebruik Ferrysavers om uw hovercraft ferry naar het Isle of Wight of Engeland met Hovertravel te boeken. Hovertravel hebben hovercraft diensten aan href="ryde.htm"> Ryde en Southsea . Al hun routes te werken met real time.

Op Ferrysavers we hebben het voor u gemakkelijk om de perfecte koopje ferry met behulp van onze real-time vergelijking motor te vinden, kunt u gemakkelijk vinden de specifieke Hovertravel ferry maakte je nodig hebt, of zoek naar goedkope veerboten.

Overzicht

Check-in informatie

De check-in sluit 5 minuten voor vertrek.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Hovertravel Routes

  Hovertravel

  Hovertravel is 's werelds oudste commerciδle hovercraft operator, en biedt de snelste veerdienst over de Solent, met afvaarten nemen van iets minder dan 10 minuten!

  De service brengt u rechtstreeks op de kust bij Ryde of Southsea terminal met toegang tot grote parkeergarages en veel reisverbindingen en hovercraft hebben een capaciteit van maximaal 130 passagiers en een topsnelheid van 45 knopen. Voor een grotere toegang tot de Southsea terminal, is er een `Hoverbus' service van verschillende locaties in Portsmouth, met inbegrip van de Haven van Portsmouth en het treinstation.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen