Southampton Ferry Port

kaart
 • Southampton
  Vergelijk tijden en prijzen voor Southampton

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Southampton
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Southampton
  Ontdek veerboten van en naar Southampton

  Vind de beste tarieven op AFerry

Southampton Routes

 • East Cowes tot Southampton / Southampton tot East Cowes
  17-overtochten dagelijks
  1 uur

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een Southampton veerboot met ferrysavers.com boeken, we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Het gebruik ferrysavers.com je kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen van de nabijgelegen havens van Portsmouth en Lymington bediend door de operator Wightlink Ferries , en kan de prijzen van de veerboten naar de Isle of Wight met behulp van onze real-time prijsvergelijking motor hierboven, vergelijken waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje te vinden overtocht.

De historische stad Southampton ligt aan de zuidkust van Engeland, en is ongeveer 19 mijl ten noordwesten van Portsmouth, de stad is gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen M3 en M27, de stad treinverbindingen maakt het ook mogelijk om eenvoudig toegang tot de noordelijke gebieden van Engeland. In de afgelopen jaren Southampton is begonnen om snel een van de meest populaire vakantiebestemmingen in het zuiden van Engeland te worden, mede als gevolg van de nabijheid van het nieuwe bos en het grootste winkelcentrum van de stad Westside Quays.

stad trekt ook veel cultuurliefhebbers bezoekers en als gevolg van de stad behuizing zijn eigen maritiem museum met een tentoonstelling ter illustratie van de gebeurtenissen van de Titanic, evenals het nabijgelegen Southampton Hall of Aviation, beeltenis van de geschiedenis van de beroemde Spitfire, Southampton biedt ook rond de jaar evenementen om zowel bezoekers als de lokale bevolking te vermaken gelijk, met zaken als, het augustus Fair en de K2 Festival.

Southampton Kaart

Bekijk map

Havenadres

Red Funnel

Dock Gate 7 off Town Quay Road, Southampton (vehicle ferry services to East Cowes), , SO14 2AR, United Kingdom

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen