Red Funnel

Red Funnel
kaart
 • Red Funnel
  Red Funnel

  Boek uw overtocht met Red Funnel

 • Red Funnel
  Red Funnel

  Boek uw overtocht met Red Funnel

 • Red Funnel
  Red Funnel

  Boek uw overtocht met Red Funnel

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Met Ferrysavers kunt u gemakkelijk boeken Red Funnel veerboten naar de Isle of Wight en het zuiden van Engeland, waaronder goedkope veerboten naar Wightlink .

Overzicht

routes:
2
Kortste oversteek:
East Cowes - Southampton
1 uur
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Red Funnel Routes

 • East Cowes tot Southampton / Southampton tot East Cowes
  19-overtochten dagelijks
  1 uur

Red Funnel is de oorspronkelijke Isle of Wight operator, met bijna 150 jaar ervaring van het oversteken van de Solent en de meest directe route naar het hart van het eiland. veerboten Red Funnel's zijn de nieuwste serveren het eiland en zijn 24 uur per dag, 364 dagen per jaar tussen hun gevestigde route van Southampton en Oost-Cowes, de thuisbasis van de wereld jacht racen.

Red Funnel bedienen van de grootste auto veerboten naar de Isle of Wight, met hun 3 Raptor klasse schepen, die 55 minuten duren om de Solent over te steken, en ook 3 high-speed catamarans, die de reis in slechts 23 minuten te maken, Red Jet 3 , Red Jet 4 en Red Jet 5 (die werd gelanceerd in juli 2009). Aan boord is er warme en koude maaltijden, koffie en gebak, evenals een bar en gratis wi-fi.