Sindo Ferry

Sindo Ferry
kaart
 • Sindo Ferry
  Sindo Ferry

  Boek uw overtocht met Sindo Ferry

 • Sindo Ferry
  Sindo Ferry

  Boek uw overtocht met Sindo Ferry

 • Sindo Ferry
  Sindo Ferry

  Boek uw overtocht met Sindo Ferry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Sindo Ferry diensten rond de Bahama's, waaronder goedkope veerboten naar href="https://www.ferrysavers.nl/tanah-merah.htm"> Tanah Merah Ferry Terminal en Tanjung Pinang .

Met Ferrysavers kunt u veilig boeken Sindo Ferry veerboten een specifieke route door of vergelijk de goedkoopste prijzen door de exploitant, route en de tijd met behulp van onze real-time prijsvergelijking engine. Deze pagina kan u helpen om informatie over Sindo ferry overtochten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven te vinden.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen minstens 2 uur voor vertrek in te checken met.

routes:
8
Kortste oversteek:
Sekupang - Singapore Harbourfront
50 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Sindo Ferry Routes

 • Batam tot Singapore Harbourfront / Singapore Harbourfront tot Batam
  12-overtochten dagelijks
  1 uur
 • Sekupang tot Singapore Harbourfront / Singapore Harbourfront tot Sekupang
  8-overtochten dagelijks
  50 min
 • Singapore Harbourfront tot Waterfront / Waterfront tot Singapore Harbourfront
  1-overtochten dagelijks
  2 uur
 • Tanah Merah tot Tanjung Pinang / Tanjung Pinang tot Tanah Merah
  4-overtochten dagelijks
  2 uur 45 min

Sindo Ferry hebben een moderne, betrouwbare veerdienst tussen de eilanden van de Bahama's sinds 1999. Bahamas Ferries zijn er trots op dat de ontwikkeling van sterkere banden vervoer over zee tussen de eilanden met het oog op de groei van de Bahama's te helpen, en bieden uitstekende, en plezierig, verbindt voor zowel werknemers en toeristen.

Sindo Ferry is de grootste ferry operator naar Batam en is ΘΘn van de grootste ferry operators in de Riau. Sindo Ferry exploiteert een vloot van high-speed catamarans tussen Singapore en Batam. Het duurt ongeveer 45 minuten naar het 30 km lange tocht te reizen. Sindo ferry kunt u ontspannen in een comfortabele moderne omgeving. Een scala aan eten en drinken zijn beschikbaar voor aankoop.