Sindo Ferry

Sindo Ferry
kaart
 • Sindo Ferry
  Sindo Ferry

  Boek uw overtocht met Sindo Ferry

 • Sindo Ferry
  Sindo Ferry

  Boek uw overtocht met Sindo Ferry

 • Sindo Ferry
  Sindo Ferry

  Boek uw overtocht met Sindo Ferry

Sindo Ferry diensten rond de Bahama's, waaronder goedkope veerboten naar href="https://www.ferrysavers.nl/tanah-merah.htm"> Tanah Merah Ferry Terminal en Tanjung Pinang .

Met Ferrysavers kunt u veilig boeken Sindo Ferry veerboten een specifieke route door of vergelijk de goedkoopste prijzen door de exploitant, route en de tijd met behulp van onze real-time prijsvergelijking engine. Deze pagina kan u helpen om informatie over Sindo ferry overtochten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven te vinden.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen minstens 2 uur voor vertrek in te checken met.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Sindo Ferry Routes

  Sindo Ferry hebben een moderne, betrouwbare veerdienst tussen de eilanden van de Bahama's sinds 1999. Bahamas Ferries zijn er trots op dat de ontwikkeling van sterkere banden vervoer over zee tussen de eilanden met het oog op de groei van de Bahama's te helpen, en bieden uitstekende, en plezierig, verbindt voor zowel werknemers en toeristen.

  Sindo Ferry is de grootste ferry operator naar Batam en is ΘΘn van de grootste ferry operators in de Riau. Sindo Ferry exploiteert een vloot van high-speed catamarans tussen Singapore en Batam. Het duurt ongeveer 45 minuten naar het 30 km lange tocht te reizen. Sindo ferry kunt u ontspannen in een comfortabele moderne omgeving. Een scala aan eten en drinken zijn beschikbaar voor aankoop.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen