Tanjung Pinang Ferry

kaart
 • Tanjung Pinang
  Vergelijk tijden en prijzen voor Tanjung Pinang

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Tanjung Pinang
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Tanjung Pinang
  Ontdek veerboten van en naar Tanjung Pinang

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Hier in Ferrysavers, kunt u uw ideale goedkope ferry naar/vinden van Tanjung Pinang.

Controleer alle nodige informatie over goedkope Tanjung Pinang veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers .

Over Tanjung Pinang

Tanjung Pinang is de hoofdstad en de tweede grootste stad van de Indonesische provincie Riau na Batam. Een stad met ongeveer 200.000 inwoners, is het een handelshaven tussen de eilanden in de Riau archipel

U kunt een veerboot van Batam Center haven naar Singapore haven van de Haven te nemen. U kunt uw reis veerboot snel van tevoren te boeken van/naar Batam, goedkoop en gemakkelijk online via Ferrysavers.

De stad is niet groot, maar zeker naar buiten te groeien met nieuwe wegen rond en uit de stad. De meeste van haar inwoners, met inbegrip van de vele omliggende kleine eilanden zijn Maleise en Bugis (oorspronkelijk uit Zuid-Sulawesi), Banjar uit Kalimantan en Chinese Peranakan, voornamelijk uit Teochew en Hokien afkomst, die hier hebben gewoond voor de generaties.

Verplaatsingen Tanjung Pinang

By Sea, Tanjung Pinang is bereikbaar per veerboot vanuit Singapore en Maleisiδ. Er zijn 5 tot 7 veerboten per dag varen tussen Singapore Tanah Merah Ferry Terminal (TMFT) en Tanjung Pinang's Sri Bentan Pura zeehaven. Operators zijn Penguin, Indo Falcon

Bij het huren van een taxi, zorg ervoor dat de chauffeur te vertellen uw bestemming en bevestig de prijs met hem v≤≤r het instappen. Als u van plan bent om te reizen naar Bintan Resorts in Bintan de noordkust bij aankomst op de luchthaven van Tanjung Pinang, is het het beste om te vragen uw hotel om u van het vliegveld opgehaald. Het duurt minder dan een uur rijden van de luchthaven van Tanjung Pinang naar Bintan Resort door de nieuwe gladde weg, tijdens het reizen met de oude weg zo'n twee uur zal duren.


Tanjung Pinang Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen