Santo Domingo Ferry Port

kaart
 • Santo Domingo
  Vergelijk tijden en prijzen voor Santo Domingo

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Santo Domingo
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Santo Domingo
  Ontdek veerboten van en naar Santo Domingo

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u gemakkelijk vinden van uw ideale goedkope veerboot vanuit Santo Domingo naar San Juan met Amerika Cruise Line Ferries , of u kunt de real-time prijsvergelijking engine gebruiken om te zoeken naar de veerboot deals tussen de Dominicaanse Republiek en Puerto Rico.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Santo Domingo veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Santo Domingo

Santo Domingo is de beste stad in het Caribisch gebied! Het is de hoofdstad en grootste stad in de Dominicaanse Republiek. Een geweldige setting langs de Caribische Zee en de uitzonderlijke weersomstandigheden maken de stad en de nabijgelegen stranden een uitstekende toeristische bestemming. Uw vakantie in Santo Domingo kan zo ontspannend of zo avontuurlijk als je wilt. Bij een bezoek aan Santo Domingo heb je een breed scala aan dingen om uit te kiezen uit het verkennen van nieuwe gebieden, het bezoeken van musea en historische sites, dansen tot de ochtend licht of misschien gewoon een bezoek aan het dichtstbijzijnde strand.

Santo Domingo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen