America Cruise Line Ferries

kaart
 • America Cruise Line Ferries
  America Cruise Line Ferries

  Boek uw overtocht met America Cruise Line Ferries

 • America Cruise Line Ferries
  America Cruise Line Ferries

  Boek uw overtocht met America Cruise Line Ferries

 • America Cruise Line Ferries
  America Cruise Line Ferries

  Boek uw overtocht met America Cruise Line Ferries

Ophalen prijsopgave

Goed nieuws! America Cruise Line Ferries gaat om beschikbaar te zijn voor het boeken van Ferrysavers binnenkort.

Ferrysavers kunt u eenvoudig boeken een America Cruise Line Ferries tarief. Hier, aan Ferrysavers, we hebben het voor u gemakkelijk om de perfecte koopje veerboot vinden gemaakt, gewoon zoeken goedkope ferry of u kunt onze prijsvergelijking engine gebruiken om de best beschikbare prijs op de veerboten te vinden: San Juan of Santo Domingo

Amerika Cruise Line Ferries is een fantastische manier om te reizen en te verkennen San Juan, de hoofdstad van Puerto Rico en Santo Domingo, de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek.

Overzicht

Check-in informatie

Check-in is minimaal 2 uur voor vertrek voor alle passagiers.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Amerika Cruise Line Ferries

Amerika Cruise Line Ferries dankt het schip "Caribbean Fantasy", die werd gebouwd in de Mitsubishi-scheepswerf in 1989 en gekocht door ACFerries in 2010. Het schip is ontworpen om ongeveer 60 dragen auto's en maximaal 1.050 passagiers.

ACFerries biedt een grote keuze van de on-board onderkomen smaak ieders te garanderen en behoeften: pullman zetels, standaard binnen en buiten hutten, Junior Suite, Master Suite en gehandicapten accommodatie.

Standaard in hutten zijn de minst dure en gelegen in het binnenland van het schip, waar is buiten hutten hebben ramen die uit het schip kregen. Junior Suite en Master Suite, die werden ontworpen met elke en elegante details die nodig zijn: U vindt er alle comfort gecombineerd met de rust en schoonheid, klassieke elegantie en ruimte van de "Caribbean Fantasy" on-board accommodaties, zoals vinden.

Op hetzelfde moment je een zeer hoge standaard van comfort en faciliteiten aan boord van Amerika Cruise Line Ferries, met inbegrip van kunnen verwachten: Restaurant a la carta "La Cascade", Restaurant Buffet "Salt & Pepper", piano Bar "Marbella Club", Discoteca "My Way", Tax Free Shop, sieraden winkel.

Reizen met huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan aan boord van de "Caribbean Fantasy", maar bij het reizen met uw huisdier/s, zijn er regels en voorschriften die moeten worden nageleefd door de eigenaren van gezelschapsdieren. Alle katten en honden moeten een paspoort met daarin de details van een geldige inenting tegen hondsdolheid hebben. Een dier moet worden geïdentificeerd door middel van een elektronische microchip.

Wanneer u reist met een huisdier/s gelieve te specificeren bij de check-in en zeker voor het instappen van het schip.

Video

America Cruise Line Ferries YouTube Video