San Juan Ferry Port

kaart
 • San Juan
  Vergelijk tijden en prijzen voor San Juan

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • San Juan
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • San Juan
  Ontdek veerboten van en naar San Juan

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u gemakkelijk vinden van uw ideale goedkope veerboot van San Juan naar Santo Domingo met Amerika cruise Line Ferries , of u kunt de real-time prijsvergelijking engine gebruiken om te zoeken naar de veerboot deals tussen Puerto Rico en de Dominicaanse Republiek.

Zoek de meest recente informatie over goedkope San Antonio veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

San Juan

San Juan, de hoofdstad van Puerto Rico en grootste stad, ligt op het eiland aan de Atlantische kust. Het is de op ΘΘn na oudste Europese onderbouwde nederzetting in het Amerikaanse jurisdictie. San Juan is een van de top bestemmingen in het Caribische eiland. De breedste strand fronten de Isla Verde badplaats strip, bekend om zijn bars, nachtclubs en casino's. San Juan is verdeeld in twee delen: The Old San Juan, die u terug mee naar de koloniale timesand, waar u wilt verkennen: toneel waterkanten, eeuwenoude forten, musea, leuke pleinen en uitstekende restaurants. En de New San Juan, dat is de metropool van het Caribisch gebied, wordt steeds groter en vooruit. De stad biedt de voorzieningen en entertainment van een moderne en levendige stad.

San Juan Kaart

Bekijk map

Havenadres

America Cruise Ferries

America Cruise Line Ferries, San Juan, 00901, Puerto Rico

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen