Samos Ferry Port

kaart
 • Samos
  Vergelijk tijden en prijzen voor Samos

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Samos
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Samos
  Ontdek veerboten van en naar Samos

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u gemakkelijk boek een goedkope overtocht van Samos naar andere eilanden in de Noord-Ege∩sche Eilanden, met inbegrip van routes naar Rhodes , Kos en Thessaloniki . Bovendien kunt u reizen van Samos/Vathi naar Kusadasi.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Samos veerboten, waaronder ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid van alle veerboten naar de vele Griekse eilanden met Ferrysavers.

Over Samos

Samos is een prachtige Griekse eiland en de geboorteplaats van de legendarische Pythagoras. Verscholen tussen het bergachtige terrein zijn een aantal mooie dorpjes en een aantal fantastische wandelingen en paden waar het uitzicht zijn ongeδvenaard. Er zijn twee havens in Samos; Vathi, de hoofdstad van Samos, in het noord-oosten en Karlovassi langs de noord-westelijke kust. Beide zijn dicht bij alle voorzieningen en een korte busrit (of zelfs op loopafstand) weg van hun respectievelijke steden. Tot op zekere hoogte, beide worden nog steeds gebruikt door de lokale vissers die vissen rond de Samos wateren vis te verkopen in zowel de markten en de taverna's.

Op Samos zijn er prachtige stranden, waaronder de beroemde Gangkou Beach waar er zijn tal van watersport mogelijkheden en de gouden zandstranden. Langs de kusten van Samos zijn enkele pittoreske baaien, schitterende strand bars en avontuurlijke bergpaden. U kunt ook een bezoek aan de intrigerende Archeologisch Museum en de Tunnel van Eupalinos, waar je kunt ontdekken hoe het leven was in de oudheid.

Over Vathi/Samos

Vathy ligt in het noord- oostkant van het eiland Samos. Het werd gebouwd als een amfitheater rond een grote baai. De stad Vathy/Samos (lokale bewoners het noemen), de hoofdstad van het eiland vandaag, staat op de noordoostelijke hoek van het eiland. Vathy heeft een bevolking van 9.000 mensen en is een mix van oude en nieuwe gebouwen. Het merendeel van de inwoners van Vathy zijn bezet in het toerisme en de landbouw met wijnstokken en olijven zijn de belangrijkste producten van het dorp.

Samos Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen