Sami Ferry Port

kaart
 • Sami
  Vergelijk tijden en prijzen voor Sami

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Sami
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Sami
  Ontdek veerboten van en naar Sami

  Vind de beste tarieven op AFerry

Sami Routes

 • Bari tot Sami / Sami tot Bari
  1 overtochten per week
  17 uur 15 min

Speciale aanbieding

Ferrysavers is het heel eenvoudig om een goedkope veerboot van Sami boeken naar: Brindisi , Igoumenitsa en Corfu , of u kunt Sami ferry prijzen te vergelijken met behulp van onze prijsvergelijking motor.

 • Het gebruik van Ferrysavers kunt u veilig boek een Sami ferry overtocht.

Over Sami

Sami (Kefalonia) is een prachtige kustplaats op 24 km ten oosten van Argostoli. Sami is de tweede grootste haven van Kefalonia (Kefalonia) na Argostoli en het dient dagelijkse uitstapjes naar Patra, Ithaca en Italiδ. De moderne dorp is in de buurt gelegen aan de oude Sami, een van de belangrijkste archeologische ontdekkingen van Kefallonia.

Sami is een perfecte bestemming voor uw vakantie in Griekenland zomer. De prachtige waterkant, de brede geplaveide straten en de Venetiaanse gebouwen bieden unieke charme en weerspiegelen het rijke erfgoed van het eiland. U vindt tal van moderne voorzieningen, winkels en cafes met uitzicht op de drukke haven te vinden. Echt leuke restaurantjes kon in de buurt evenals worden gevonden mooie accommodatie voor alle smaken en budgetten. Sami is omgeven door een droom landschap van groene heuvels en prachtige baaien. Toeristen komen hier om te genieten van een unieke duiken en zwemmen ervaring in het groene water van Kefalonia (Kefalonia). In de zomer, de gemeente Sami organiseert enkele interessante evenementen en lokale festiviteiten, concerten en theatervoorstellingen.

Kennismaking met Sami

Kefalonia (Kefalonia) is de grootste van de Ionische eilanden. Argostoli is de hoofdstad van het eiland. Er zijn 2 belangrijke poorten die het eiland met andere Griekse steden aan te sluiten. Een van hen is een havenstad in Sami, waar vandaan de boten vertrekken naar Ithaca, Patra en Italiδ. U kunt de haven van Sami te bereiken in 3,5 uur vanuit de haven van Patras. Er zijn veerboten van Astakos Etoloakarnania naar de haven van Sami in Kefalonia. Deze reis duurt ongeveer 2,5 uur.

Sami Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen